2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چقد کنکوری هست  اینجا..خیلی تعجب کردم . امیدوارم موفق بشید همتون .ولی بعد رفتن به دانشگاه یه خورده تو ذوقتون میخوره.دانشگاه زیاد هم جای جالبی نیست . دانشجو بودن هم مشکلات خودشو داره . اینطوری فک نکنید که دیگه دانشگاه قبول شدید  همه چی اوکی میشه در کنارش دعاهای دیگه هم بکنید. در کنار دعا برای دانشگاه رفتن دعا کنید حال دلتون خوب باشه دوران دانشجویی خوبی نصیبتون بشه .خوابگاه خوبی نصیبتون بشه و....

داروی درمان دیابت اختراع بشه و ارزون و در دسترس باشه.

جنگ غزه تموم شده باشه و مردم غزه به آرامش برسند.

تو شغلم به جایگاهی که می‌خوام برسم و پولدار بشم.

زندگیم عاشقانه‌تر بشه.

مشکل بی‌پولی و بیکاری مردم حل شده باشه.

مردم ایران شاد باشن.

مامان شم:)

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!