2777
2789

زودتر عروسی  بگیریم بریم خونمون🥺

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آرزوی اولم ازدواج با یه پسر چشم پاک و خوش اخلاق و باجربزه و حلال خور و اهل علم و متعهد و... یکی که عاقبت بخیر بشیم در کنار هم 

آرزوی بعدیم شاغل شدنمه برم سر یه کار متناسب با روحیه و استعدادم حالم خوب باشه باهاش 

و آرزوی آخرم اینکه بچه داداشم به سلامتی بدنیا بیاد اون داداش مجردم با یه دختر خوب و مورد پسندش ازدواج کنه و زندگیمون روز به روز بهتر شده باشه در کنار پدر مادرم و داداشام به زندگی ادامه بدم 

امیدوارم همه دوستان به آرزوشون برسن ♡

آرزوم اینه خدا از همین الان بهم اراده بده

بهم آرامش زیاادی بده

تو راه هدفم کمکم کنه

سال دیگه این هدفمو با نتیجه طلایی ب پایان برسونم

کمالگرایی❌فضای مجازی❌خیال‌پردازی درباره اینده ای ک شاید اتفاق نیوفته❌فکر کردن و وقت دادن ب آدمایی ک هیچ جای زندگیم نیستن❌(........)❌                 مآراتن حذف پنج عادت مزخرف تا شش ماه آینده.                                   اهداف تا شش ماه آینده.....(یدونه🩷🌱)           از امروز ۱۵ دی تا شش ماه آینده در ترک مجازی ام.و نی نی سایت.یوتیوب.گوگل.چنل های روبیکا.تلگرام حذف حتی یک لحظه.              خدانگهدار .

فک کنم سال دیگه به کلی نیرو کمکی نیاز دارم همه تون تا تگ بشین 😅😅😅

منو تگ کن کمکت کنم

وزن الانم:۹۷تاریخ:۱۰خرداد۱۴۰۳ وزن دلخواهم:۹۰. البته فعلا😇پیش به سوی لاغری💪پیش به سوی پیاده روی 🚶پیش به سوی گشنگی🌝وزن 31خرداد:92ونیم.وزن 31تیرماه :89کیلو 👈خدایاشکرت بابت توانی که درمن قرار دادی تابه وزن دلخواه اولیه ام برسم خیلی حس خوبیه خداجونم 🥰وزن دلخواهم دومم؟ 85 کیلوشدن.شهریور هم گذشت ۹۰ ام هنوز🌝امرو ز 15آبانه واین سه ماه بر اثر پرخوری های فراوانی ک داشتم یک کیلو اضافه کردم اما معلوم میشه لاغری ثابتی داشتم میخوام خودمو برای این سه ماه تنبلی ببخشم و دوباره به لطف خدای عزیزم شروع کنم ازهمین امروز انشاءالله پایان این ماه بیام و بگم یک کیلو کم کردم 💪

ازدواج خواهرم

قبولی خودم تو دانشگاه مدنظرم🥲❤️

چشمام داره میبینه ولی قلبم باور نمیکنه🙂💔                        سلام این کاربری قبلا دست **دو نفر** بود اما الان دست صاحب اصلیشه(زهرا)🥰من از 12 اذر 1403 کاربری رو پس گرفتم 🥰 پس از آبان ماه سال 1402 تا آذر 1403 تاپیک ها ارتباطی با من نداره💙