نه عزیزم امتحان دادم رفت گند زدم بیچاره ام اگه پاس نشم تورو خدا دعام کنید دستم به هیجان بند نیست رش ...
حتما براتون دعا میکنم. شرایطتون سخته ولی سعی کنید خودتونو اذیت نکنید درنهایت اون رشته ای که میخواید برید دانشگاه بخونید اگر قسمتتون باشه به هر نحوی هم که شده نصیبتون خواهد شد. ایشالا امتحان رو هم پاس میشین
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
ارزو هام امضامه برام دعا کنید لطفا تو این شب عزیز الهی همتون حاجت روا بشید و همیشه تنتون سالم و دلتون خوش باشه کنار عزیزاتون
سلام عزیزان ازتون خواهش میکنم برای شفای مادرم دعا کنید 😔 ......برا سلامتیو عمر طولانی و خوشبختی بچه هام و شوهرم و پدر و مادرم دعا کنید خدا به عزیزاتون و خودتون عمر طولانی و باعزت و پر از سلامتی بده برا عزیزان منم دعا کنید من به دعای همتون محتاجم ان شاءالله هیچ مادری داغ و مریضی بچش رو نبینه
خدا انشاالله.. به همه نی نی بده.خداروشکر بهم یه دختر داده یه پسرم بده صحیح سلامت اهل صالح بچه هاموبزرگ کنم.خواهرم سروسامان بگیره شوهرم اخلاق بدشو ترک کنه مهربون بشه
انشاا.. برآوردگی حاجت دل تک تک شما نی نی سایتیای مهربون
سال دیکه این موقع ها باید دانشگاه باشم و من مطمئنم دانشگاه شیراز و میارم
دیگه کواهی نامه ام و بکیرم
همین دیگه
تا بداند که شب ما به چه سان میگذردغم عشقش دِه و عشقش دِه و بسیارش دِه. کام دنیا بر لبم هرگز نشد اما گذشت کس چه میداند چه ها برما گذشت خنده بر لب بغض دنیا خورده ایم خنده و بغض دنیا یکجا گذشت خدایا شکرت بخاطره همچی شکرت ک منو ب همه ارزوهای قشنکم میرسونی. 1399/12/7وقتی تورو دیدم نمیدونستم زندگیم انقدر تغییر میکنه. 1402/1/11نمیدونم کدوم حرفات و باور کنم سعی دن برای موندن من توی رابطه رو یا کاراتو. واسه موهاتون اکر کم پشته روغن رزماری بزنید واسه مژه هاتون روغن کرچک ناخوناتون و همش مرطوب نگه دارید اب زیادبخورید واسه روشن شدن پوستتون و الورا گه کاهی بزنید
آرزویم سلامتی خودم و خانوادم، مخصوصا پسر کوچولوم، دلمون همیشه شاد باشه، مشکلات مالی رفع بشه، برکت کل زندگیمون رو فرا بگیره، انشالله، برای همه و برای من و خانوادم