2777
2789
عنوان

تو انتخاب اسم کمکم کنید

107 بازدید | 23 پست

دارم رمان مینویسم و به خاطر اسم رمان و اینکه کل ایده رمان رو از زندگی یه فردی گرفتم که معنی اسمش گل سرخ هستش میخوام یکی از این دو تا اسم بزارم نظر شما کدومه؟ 

رزا   و   رز

رزا 

رزالین هم خوبه

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه رمان چندسال پیش خوندم اسمش بود "ای کاش سرخ نبود" یاد اون افتادم ، سرچ کنی برات میاد یکمم ترکی داخلش اومده بود جالب بود و غم‌انگیز !

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .

"رز "حس رمانتیک تری  بهم میده

دارم به پری ها و فرشته ها فکر میکنم، به راز ماندگاری رنگدانه های ماندنی، به غزل آینده نگرانه، به پناهگاه هنر. و این تنها نامیرایی ست که من و تو در آن شریکیم، لولیتا.
یه رمان چندسال پیش خوندم اسمش بود "ای کاش سرخ نبود" یاد اون افتادم ، سرچ کنی برات میاد یکمم ترکی داخ ...

مرسی گلم سرچ میکنم می‌خونم و ایده میگیرم شما هم دوست داشتی رمان سرگذشت گل سرخ رو سرچ کن از فردا پارت گذاری میکنم