2777
2789

دوره های جادی رو بخر

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قیمتش رو میدونید؟مدرک میدن که پروژه بردارم؟

متفاوته قیمت دوره هاش

مدرک برنامه نویسی معتبر توی ایران وجود نداره با نمونه کار و ازمون میفهمن تو مهارت داری یا نداری

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
من شنیدم درآمدش بالاسشما هم اطلاع دارین ؟

برای حرفه ای ها بله بالاست

سلام برای شروع یادگیری برنامه نویسی شما میتونید از دوره های آموزشی آنلاین و سایت های مفید آموزشی استفاده کنید . نیاز به مراجعه حضوری نیست چون دوره های حضوری زیاد بازدهی ندارن و ممکنه یاد نگیرید ، هر جلسه اموزشی برنامه نویسی میبینید شاید نیاز باشه بارها ببینید و تکرار و تمرین کنید که تو آموزشگاه حضوری ممکن نیست من هم دوره های حضوری رفتم هم دوره های ویدیویی غیرحضوری شرکت کردم نتیجه ای که از دوره های غیرحضوری گرفتم خیلی بهتر بود و اینکه اگه صفر هستید حتما از دوره هایی استفاده کنید که مبانی برنامه نویسی را کامل پوشش میدن مثل ( دوره ی 12 قدم شروع برنامه نویسی ) که عالیه و اگه تو گوگل جستجو کنید اسمشو میاد 

هرچیز که در جُستن آنی = آنی ( مولانا رومی )  - مهندس کامپیوتر گرایش نرم افزار - سوال برنامه نویسی در خصوصی پرسیده شود