2777
2789

شوهرت چه کوچیک شدنی بگو البته باشوخی بگو عشقم کی قرضت پس میدی یا بگو پول من خوردن نداره ها خلاصه قلق شوهرت بهتر میدونی 

آخی بیچاره شوهرامون گرونی گروووو نی

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

شوهرت چه کوچیک شدنی بگو البته باشوخی بگو عشقم کی قرضت پس میدی یا بگو پول من خوردن نداره ها خلاصه قلق ...

اخه منم چند روز بعد رفتم ۱تومن دادم براش ادکلن خریدم روز مرد ولی اون قرضو پس نداد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اخه منم چند روز بعد رفتم ۱تومن دادم براش ادکلن خریدم روز مرد ولی اون قرضو پس نداد

اوووه حالا کو تا روز مرد خوب بگیر ازش دیگه بگو پولم بده البته نری دعوا راه بندازیم 

شوهر منم این شکلی امروز میده دوروز بد میگیره منم همیشه به روش میارم میگه چیکار کنم نداشتم دیگه راستش میگه بدبخت

اوووه حالا کو تا روز مرد خوب بگیر ازش دیگه بگو پولم بده البته نری دعوا راه بندازیم شوهر منم این شکلی ...

روم نمیشه ولی به مادرش ومادرم یه تومن داد هی منت میذاشت به تو یکو ششصد دادم اونم گرفت

روم نمیشه ولی به مادرش ومادرم یه تومن داد هی منت میذاشت به تو یکو ششصد دادم اونم گرفت

بیخیال بابا بگو وظیفت هر چی درمیاری بدی من یعنی چی روم نمیشه اصلا باهاش شوخی میکنی خوب برسون بهش دیگه