2777
2789

الان هیچ اثری نداره 

چ ژل یاسرمی رو روشنی پوستتون اثر کرد؟

من ۱۰سال پیش ازبانه اینو گرفته بودم سفید برفی شده بودم 

البته پوستمم سفید بود ولی مئرکههههه بود برام

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم هیچ روشن کننده قطعی و همیشگی وجود نداره جون‌دقت‌کنین رنگدانه درون‌پوست هست و به ژن و دی ان ای مربوطه برای همین هیچ چیزی سفیدکننده نیست همه نام های تجاری بخاطر فروش هست و پر از کرتن هست که بعد از سالها عوارض خیلی خطرناک تزی داره رشتم تجربیه الانم دانشجوام واقعا از رو تجربه میگم نزنین اینارو چون توی ایران هیچ چیز اصلی وارد نمیشه همه فیکه گمرک اصلا تجازه نمیده محصولات ارایشی اصل بیاد ایران به اسم اصل‌میفروشن ولی کارخود ایرانه هیچ روشن کنندگی‌وجود‌نداره‌مگر شادابی موقت که بعد یک سال بعد قطع مصرف اژ بین میره و به حالت عادی با عوارض بدتری بر میگرده. واسه همین استفاده اژ چیزای خونگی و طبیعی خیلی بهتره . هیچ چیز رنگ و دی ان ای و ژنو تغییر نمیده هرچی هستیم تا ابد همینیم مگر شادابی موقت که وایسته به یه محصول کرتن دار و با ضرر هست

عزیزم هیچ روشن کننده قطعی و همیشگی وجود نداره جون‌دقت‌کنین رنگدانه درون‌پوست هست و به ژن و دی ان ای ...

عکس قبلمو بدم باورت نمیشه اون منم 

الانم سفید نمیخوام بشم 

فقط لک‌هام کمرنگ شه 

من از مرز عموم آورد برام از بانه اصل بود

عکس قبلمو بدم باورت نمیشه اون منم الانم سفید نمیخوام بشم فقط لک‌هام کمرنگ شه من از مرز عموم آورد برا ...

خب اصل بهتره باز

موقته‌دیگه‌مثل الان که رفته ولی ضد لک خب واقعیه ولی روشن کننده ها‌موقتن همه

برای لک ویتامین سی بزن