2777
2789
عنوان

چه سازی رو خیلی‌ دوست دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 43 پست
وای تو رو خدا کار کن 🥲میشه بگین از کجا خریدین و چند مهره اس

اگر میخوای بخری سازکالا برای خرید ساز خیلی جای خوبیه 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

وای تو رو خدا کار کن 🥲میشه بگین از کجا خریدین و چند مهره اس

من از اصفهان خریدم چند مهره نشنیدم تابحال 

من یه نازنازی هستم که هرشب با فکر نی نی میخوابم🥺 میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستید❤️اگه فرستادید بهم بگید منم براتون می‌فرستم🌹راستی من لوس بابامم هنوز 🙈بابام میگه من نوه دار بشم ده سال جوون تر میشم 😎برای دل بابامم ک شده برام دعا کنید🌹امروز ۲۹آبان بابایی برات یه اسباب بازی گرفته❤️زودتر بیا تو دلم نی نی کوچولو من❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا حوصله ندارم 🥲🥲🥲

یکی از راه های افزایش انرژی زنانه یادگیری سازه

سلام✋این کاربری دست دو نفره❤یکی کاربرا تصمیم گرفته تا 25سالگی ازدواج نکنه شاید سوال شه خب به ماچه چرا باید اینو امضات بذاری اجیِ من اینو واسه خودم گذاشتم هوایی نشم🫠

اگر میخوای بخری سازکالا برای خرید ساز خیلی جای خوبیه

باید چی بنویسم گوگل ساز کالا

سلام✋این کاربری دست دو نفره❤یکی کاربرا تصمیم گرفته تا 25سالگی ازدواج نکنه شاید سوال شه خب به ماچه چرا باید اینو امضات بذاری اجیِ من اینو واسه خودم گذاشتم هوایی نشم🫠

من از اصفهان خریدم چند مهره نشنیدم تابحال

اهان 🥲

باید چی بنویسم گوگل ساز کالا

آره 

یعنی خودم اگر پول داشتم همین الان از سازکالا سفارش میدادم 

بزن سازکالا میاره 

بله مثل سنتوره تقریبا

چقدررر زیباست

آره یعنی خودم اگر پول داشتم همین الان از سازکالا سفارش میدادم بزن سازکالا میاره

منم بخدا ندارم ولی میخوام یکم یکم جمع کنم بخرم

منم بخدا ندارم ولی میخوام یکم یکم جمع کنم بخرم

سازکالا فروش اقساطی هم داره شرایطش رو نمی‌دونم چیه ولی خودم خیلی‌ امید دارم بتونم یروز اقساطی بخرم ویولن یا سه تار رو 

سازکالا فروش اقساطی هم داره شرایطش رو نمی‌دونم چیه ولی خودم خیلی‌ امید دارم بتونم یروز اقساطی بخرم و ...

چه خوبب اگر شرایط اقساطی هم داره🥲