2777
2789

من از ۱۰ سالگیم تا ۱۸ سالگیم نماز قضا دارم، و اینکه نمیدونم تا کی باید نماز قضا بخونم لطفا اگه کسی میتونه برام‌ حساب کنه

به کسی بدی نکن دل کسیو نشکن دروغ نگو کسیو بازی نده تز هزار سال نماز خوندم بهتره

خ‍‌ودک‍‌ش‍‌ی م‍‌ی‍‌ت‍‌ون‍‌ه‍ #ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت ب‍‌اش‍‌ه‍ واس‍‌ه‍ ک‍‌س‍‌ی ک‍‌ه‍ زندگ‍‌ی‍‌ش #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ه‍ 🖤 🪦⚰️پایانم نزدیک است نبودم را جشن بگیر....

کارهمیشگی من نیازبه حساب نیست ۸سال هروعده دوبارنمازبخون حله

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همه چیزجای خودش درکنارکارایی که گفتی نمازم بخونه مشکل چیه

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

اینایی که گفتی همه صحیح ولی نمازش واجب است 

ترک نماز انسان به سقر میکشونه 

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

ینی بعد هر نماز همونقدر باز بخونم؟

یعنی دوتانمازصبح دوتاظهرو۰۰۰۰یکی براالان یکی هم که میشه قضای نمازات

ینی بعد هر نماز همونقدر باز بخونم؟

من شش سال غذا داشتم بعد از نماز صبح یک شبانه روز میخوندم 

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

همه چیزجای خودش درکنارکارایی که گفتی نمازم بخونه مشکل چیه

نماز مرحله اخره اول ادم باید اخلتق و رفتارش درست باشه بعد برای اینکه پشت پرده براش اشکار بشه میره سراغ نماز و چله نشینی و مناسک عرفانی ولی نمازی که هیچ ناثیری رو اخلاق و رفتار نزاره قرآن ازش به عنوان کار بیهوده نام برده

خ‍‌ودک‍‌ش‍‌ی م‍‌ی‍‌ت‍‌ون‍‌ه‍ #ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت ب‍‌اش‍‌ه‍ واس‍‌ه‍ ک‍‌س‍‌ی ک‍‌ه‍ زندگ‍‌ی‍‌ش #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ه‍ 🖤 🪦⚰️پایانم نزدیک است نبودم را جشن بگیر....

سلام عزیزم

آفرین که بفکر خوندنش هستی

۸ سال نماز قضا یعنی واسه هرسال اینطوری بخون👇

یعنی ۳۶۵ بار نماز صبح

۳۶۵بار ظهروعصر

۳۶۵بار مغرب عشاء

خودت رو خسته نکن

هر مقدار میتونی روزانه بخون قبول باشه الهی

آقایون به هیچ عنوان در تاپیکهام شرکت نکنید لایک و ریپلای هم نکنید.

اینایی که گفتی همه صحیح ولی نمازش واجب است ترک نماز انسان به سقر میکشونه

نماز برای کسی واحبه که با اگاهی کامل باشه نه از روی وظیفه یا عادت شمر و یزید هم نماز شب خون بودن با پیشونی پینه بسته حای مهر

نماز مرحله اخره اول ادم باید اخلتق و رفتارش درست باشه بعد برای اینکه پشت پرده براش اشکار بشه میره سر ...

همشون درکنارهم خوبه توپست قبلم هم گفتم همشون به موازات هم