2777
2789
عنوان

جلسه دفاع ارشد

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 45 پست
بله عزیزم میشه من به جز داورها و استادم به هیچکس اجازه ندادم بیاد دفاع تو سالن خالی داشتم عالی بود😂 ...

اینطور خیلی خوبه . آدم بیشتر تمرکز داره . 

شما چطور اجازه ندادین بیان ؟ با آموزش صحبت کردین یا مستقیم بهشون گفتین کسی نیاد جلسه ؟ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهرم دانشگاه پیام نور تبریز ارشد گرفت، دفاع چند تا استاد و چند تا از خانواده بودیم خلوت بود

خیلی خوبه ، کاش برا منم اینطور باشه . 

دانشگاه پبام نور تو مقطع ارشد سخت گیری میکنن ؟ 

مثلا یکب از اشناهام گفت آزاد هر هفته باید پاورپوینت درست کنی ارائه بدی!!!

امکان نداره دخالت کنن تو جلسه دفاع دفاع نکردی شما🙁

اتفاقا اصلا اهمیت نمیدن که کسی بیاد یا نه

واینمیسن دم در جلوی ورود دانشجوها رو بگیرن که😂

مگر خودت دعوت نکنی کسیو

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

ارشد دانشگاه ازاد بودم فقط خودم و استاد راهنما و داورها بودیم خودم کسیو دعوت نکردم و دانشگاه هم اصلا تو این مورد دخالت نمیکرد

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"

نه معمولا نمیزارن دوستات دعوت کن ک شلوغ بشه غریبه نیاد من ۱۰ تا از دوستام دعوت کردم ک غریبه نیاد داخ ...

خارج از شهر خودم هستم 

کلا قصدم اینه فقط استاد داور و استاد راهنما باشن . 

شما کدوم دانشگاه بودین ؟ میگن بعضی از دانشگاه ها اجازه میدن

خارج از شهر خودم هستم کلا قصدم اینه فقط استاد داور و استاد راهنما باشن . شما کدوم دانشگاه بودین ؟ می ...

من آزاد بودم 

اتفاقا منم دوسنداشتم کسی بیاد ولی مدیر گروه قبول نکرد با اینکه دوست هم بودیم باهم 

حالا شاید مال شما اجازه بده 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
ارشد دانشگاه ازاد بودم فقط خودم و استاد راهنما و داورها بودیم خودم کسیو دعوت نکردم و دانشگاه هم اصلا ...

میگن درب سالن دفاع باز هست و هر کس میتونه وارد جلسه بشه ، درسته ؟ 

من آزاد بودم اتفاقا منم دوسنداشتم کسی بیاد ولی مدیر گروه قبول نکرد با اینکه دوست هم بودیم باهم حالا ...

واقعا خیلی اشتباهه ، زورکی که نمیشه!🫥 

امیدوارم برای من اینطور باشه

میگن درب سالن دفاع باز هست و هر کس میتونه وارد جلسه بشه ، درسته ؟

من تو یکی از کلاس های دانشگاه بودم درو بستم و کسی هم نیومد تو

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"