2777
2789
عنوان

چه سازی رو خیلی‌ دوست دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 43 پست
قانون و سنتور. توی مدرن هم ویولن

قانون؟ 

سلام✋این کاربری دست دو نفره❤یکی کاربرا تصمیم گرفته تا 25سالگی ازدواج نکنه شاید سوال شه خب به ماچه چرا باید اینو امضات بذاری اجیِ من اینو واسه خودم گذاشتم هوایی نشم🫠

سنتور ،گیتار،کاخون همه رو هم دارم ولی حال یادگیری ندارم

🥲وای کاش من سنتور داشتم چقدر خریدینش

سلام✋این کاربری دست دو نفره❤یکی کاربرا تصمیم گرفته تا 25سالگی ازدواج نکنه شاید سوال شه خب به ماچه چرا باید اینو امضات بذاری اجیِ من اینو واسه خودم گذاشتم هوایی نشم🫠

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هنگ درام

پیانو

ویولون

ولی نشد بخرمشون‌ و باد بگیرم

بیشتر هنگ درام دوست دارم

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
🥲وای کاش من سنتور داشتم چقدر خریدینش

بخدا همینجوری داره خاک میخوره بعضی وقتا شوهرم میزنه مهر ماه خریدم ۷تومن

من یه نازنازی هستم که هرشب با فکر نی نی میخوابم🥺 میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستید❤️اگه فرستادید بهم بگید منم براتون می‌فرستم🌹راستی من لوس بابامم هنوز 🙈بابام میگه من نوه دار بشم ده سال جوون تر میشم 😎برای دل بابامم ک شده برام دعا کنید🌹امروز ۲۹آبان بابایی برات یه اسباب بازی گرفته❤️زودتر بیا تو دلم نی نی کوچولو من❤️

وای کاش یاد بگیری حیفه 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

قانون؟

بله عکس فرستادم نیومد مثل سنتوره ولی خیلی گرونتر از سنتور هست

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
هنگ درامپیانوویولونولی نشد بخرمشون‌ و باد بگیرمبیشتر هنگ درام دوست دارم

منم پول ندارم اگرنه همین الان ویولن و سه تار میخریدم 🥲

خیلی‌ هم خوش صداست خاصه 

منم پول ندارم اگرنه همین الان ویولن و سه تار میخریدم 🥲

اوهوم

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     

وای تو رو خدا کار کن 🥲میشه بگین از کجا خریدین و چند مهره اس

ممنونم عزیزم

وای کاش یاد بگیری حیفه

اصلا حوصله ندارم 🥲🥲🥲

من یه نازنازی هستم که هرشب با فکر نی نی میخوابم🥺 میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستید❤️اگه فرستادید بهم بگید منم براتون می‌فرستم🌹راستی من لوس بابامم هنوز 🙈بابام میگه من نوه دار بشم ده سال جوون تر میشم 😎برای دل بابامم ک شده برام دعا کنید🌹امروز ۲۹آبان بابایی برات یه اسباب بازی گرفته❤️زودتر بیا تو دلم نی نی کوچولو من❤️