2777
2789
عنوان

چله ازدواج برادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 82 پست
خواهرم‌ میتونم بگم ولی میخوام ببینم جدی تاثیر داره ؟ینی برآورده میشه؟

اگه به صلاحه باشه بله ،ولی چیزی رو به زور ازخدا نخواید پشیمونی بعدش خییییلی سخته🥲

برای منم دعاکنید🙏🏻❤️

میشه برام دوتا صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه برم سرکار و سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

عزیزم‌ این صلوات ک میگین باید‌ روزی چن تا باشع و تا چن‌ روز طول بکشه

من روزی هزارتا فرستادم 

جمعا میشه 13 روز 

اما قاعده و قانونی نداره هزارتا هم روزی کمتر از یه ساعت زمان میبره و خیلی راحته هر روزم هدیه میشد به یکی از چهارده معصوم به ترتیب

خدایا خودت جور کن بتونم خونه دار بشم🥺خدایا شکرت امروز 12/10/1403ماهم سند خونمونو گرفتیم 😍خوب زندگیم تو دادی خدایا بابتش شکرت خیلی هم شکر بد زندگیمم تو دادی اگه ناشکری کردم بچگی کردم ک بعدش فهمیدم چیو خواستی بهم بفهمونی و درواقع اون چیزی که من بهش میگم بد زندگیم اونم خوب بوده❤️خدایا به اون کسی امضامو تا اینجا خوند هرچیزی خیرشه بهش بده به دلشم ارامش بده 🤲🏻 میشه یه صلوات مهمونم کنی خدا بهم فرزندان صالح و سالم بده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

متوجه شدم شما چن روز بعد خوندن حاجت گرفتین؟

یکسال شاید

خدایا خودت جور کن بتونم خونه دار بشم🥺خدایا شکرت امروز 12/10/1403ماهم سند خونمونو گرفتیم 😍خوب زندگیم تو دادی خدایا بابتش شکرت خیلی هم شکر بد زندگیمم تو دادی اگه ناشکری کردم بچگی کردم ک بعدش فهمیدم چیو خواستی بهم بفهمونی و درواقع اون چیزی که من بهش میگم بد زندگیم اونم خوب بوده❤️خدایا به اون کسی امضامو تا اینجا خوند هرچیزی خیرشه بهش بده به دلشم ارامش بده 🤲🏻 میشه یه صلوات مهمونم کنی خدا بهم فرزندان صالح و سالم بده

عزیزم این چیزا اولا باید قسمت شه اگه به زور بخاین دختر پیدا میشه ولی چون وقتش نرسیده جواب رد می‌شنویم

ولی شنیدم سوره حشر خوبه چهل روز بخونی گشایش ایجاد می‌کنه هم راحته

خدایا شکرت   
چطور؟ بکو؟

شخصیت خودتون رو زیر سوال میبرید همین بعدا کوچیک میشید کسی حساب نمیکنه فقط خودتون رو اولویت قرار بدید نه بخاطر گیر اومدن زن واسه برادر برید دست به دعا بشید آخرش فحش عمه اش هم بخورید 

کاش تو اینجا بودی 💔