2777
2789
عنوان

امتحان پسرم😥

205 بازدید | 24 پست

سلام..پسر من کلاس دومه..معلمشون گفته بود فردا امتحان علوم دارن...منم این چند روز باهاش علوم کار کردم..بعد یهو نماینده ساعت 7/30 تو شاد پیام گذاشته که هم امتحان علوم دارن هم ریاضی..گروه هم بسته اس نمیشه حرف زد..من اصلا ریاضی کار نکردم با پسرم..چند روز پیش یکم کار کردم ولی خوب آخه نمیشه که دوتا امتحان تو یک روز..چرا نامردی میکنن این معلما..کجا میخوای بری مدال میدن بهت مثلا؟ چی رو میخوان ثابت کنن به مدیر‌‌.‌که یعنی خیلی معلم زرنگی هستی..مگه زمان خودمون اینجوری امتحان میگرفتن..دخترم کلاس ششم هست اصلا معلم یهویی امتحان نمیگیره..بعد پسرم که دومه معلمش یهویی میگیره😔خوب یهو نمیگفتی دیگه حداقل استرس نمیگرفتم.خدا لعنت کنه همچین معلمایی رو😭😭😭

...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سخت نگیر بابا استرس چی 

مگه قراره کنکور بده 

نمره ای هم در کار نیس همش توصیفیه

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃

ای بابا حالا باهاش کار کن دختر منم کلاس دوم فردا امتحان علوم داره از روز ۴ شنبه اعلام کردن برای امتحان 

بچها هوش به بازی ان باید خیلی باهاشون کارکرد

بالاخره تو کوچه ماهم عروسی میشه ....

7  ونیم شب پیام داده..منم الان دیدم..گروه رو چک نکرده بودم..خوب دیره دیگه.‌چی میشد از صبح میگفتن..حداقل از ظهر میگفتن..میدونم کار مدیر مدرسه اس..خیلی پسته بخدا...حتی نمیذاره تو گروه تکالیف رو بذارن..

...

وا مگه میشه. پسرم کلاس چهارمه هیییچ وقت دوتا امتحان تو یه روز نداشته. با مادرا هماهنگ کن صبح زود برین دفتر اعتراض. نذارین برگزار بشه امتحان ریاضی

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔

اکثرا حالا همین طوریه.یادمه دخترم که دبستان بود هر روز امتحان داشتن بعضی روزا دو تا با هم. شده بود معلمشون مثلا سه چهار تا سوال می داد واسه امتحان،با همون سه چهار تا سوال امتحانه رو می گرفت حتما.الان هم که متوسطه هست همینه

والا من نمیفهمم چرا انقدررررر بعضی مامانا رو درسسس حساسننننننن  بچت بزار چند بار نمره پایین بیاره پیش دوستاش که ضایع شدومیفهمه باید درس بخونه چرا انقدر حرص و جوش میخورید اخه :/

فقط طلاق دوستان

سخت نگیر بابا استرس چی مگه قراره کنکور بده نمره ای هم در کار نیس همش توصیفیه

توصیفی هم مهمه دیگه‌...پسر من تازه داره راه میافته و یاد میگیره..بلده ولی اگه قبلش باهاش کار نکنم سر امتحان اشتباه حل میکنه.میخواستم قشنگ کار کنم باهاش😔

...
7 ونیم شب پیام داده..منم الان دیدم..گروه رو چک نکرده بودم..خوب دیره دیگه.‌چی میشد از صبح میگفتن..حد ...

چه جالب اکثرا مدارس تیزهوشان این شکلین اصلا به نظر والدین اهمیت نمیدن.حالا شما از همین الان به این شیوه عادت می کنی.