2777
2789
عنوان

میتونم برم تجربی

338 بازدید | 56 پست

سلام من الان کلاس هفتم هستم

و نمره ریاضی میان ترمم ۱۴ بود و هنوز امتحان ترم رو ندادم ولی خیلی دارم تمرین می کنم که حداقل ۱۶ یا ۱۷ بشم

نمره علوم هم ۱۸ بنظرتون برای سال نهمم می تونم برم تجربی؟ 

خیلی علاقه دارم و اینکه دوستدارم توی دانشگاه بورسیه بگیرم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه نمیشه تجربی رقابت زیاده حداقل ۱۹ باید باشی 

یا ۱۹ یا ۲۰

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

تو رو خدا خودت و بدبخت نکن نرو تجربی اصلا یک وضعی هستش برو هنر طراحی دوخت یا معماری میتونی پول پارو کنی دخترررر من خودم یازدهم تجربی خیلی غلط کردم آمدم تجربی همه ی راهنمایی معدلم 20بود و دهم 19 و خورده ای اما امسال دیگه واقعا نمی‌کشم بخونم 

فک نکنم به ریاضی ربطی داشته باشه علوم باید بالا باشه

ربط داره هر دوش هم علوم هم ریاضی 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
تو رو خدا خودت و بدبخت نکن نرو تجربی اصلا یک وضعی هستش برو هنر طراحی دوخت یا معماری میتونی پول پارو ...

دختر نیست پسره😁😂