2777
2789
عنوان

مشاور کنکورم زنگ زد و بهم گفت که تو چرااااا😐

| مشاهده متن کامل بحث + 4506 بازدید | 186 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مشاوره چی گفته که فهمیدی عوضیه

اول اینکه خیلی صمیمیه و هر حرف و کلمه ای رو به زبون میاره دیگه

دوم اینکه با یکی از دانش آموزاش برخورد کردم که اون همه چیزو توضیح داد و گفت این مشاور ادم کثیفیه و به اون دانش اموز هم پیشنهاد داده بود و اینحرفا

تعلیق دائم✅️دوستان خوبم در نینی سایت خدافظ♡
خب راست گفت به تو چه😐 تو برنامه درسیتو میگیری چیکار به نظرات بقیه راحع به مشاورت داری

خب تو باشی نمیترسی بفهمی مشاورت چقدر آدم کثیف و بی ذاتیه که رو دانش آموزش نظر داشته و با برنامه کاراشو پیش میبره و اعتماد جلب میکنه و پیشنهاد میده؟رسما میرینه به زندگی و احساسات کنکوریا خب

خب چرا باهاش مشاوره گرفتی دوستانه بهت میگم باهاش ادامه نده ذهنت و مختل میکنه و از کنکور میندازتت

فردا تصمیم میگیرم راجبش الان میرم استراحت کنم

اول اینکه خیلی صمیمیه و هر حرف و کلمه ای رو به زبون میاره دیگهدوم اینکه با یکی از دانش آموزاش برخورد ...

واه.خوب‌ لاشیه.اگه‌ با شما فقط کاری برخورد می‌کنه و واقعا متخصص چکار به بقیه داری 

واه.خوب‌ لاشیه.اگه‌ با شما فقط کاری برخورد می‌کنه و واقعا متخصص چکار به بقیه داری

خب فراتر از کار رفتار میکنه

گفتم شاید پیشرفت کنه و بدتر هم بشه

چرا خب 😂کنکورت ک خراب شد حداقل اونو داشتیپشت کنکور موندی یا همون سال قبول شدی؟

نمیتونسم‌دوباره برگردم بعد کنکور بهش که ...حرفا میزنیاا

ن بابا اون رشته ای که میخواستم قبول نشدم ..

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂