2777
2789
عنوان

میتونم برم تجربی

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 56 پست
افرین دقیقا باید تلاشتو بکنی سعی کن خرداد هفتم رو هم ریاضی و علومت ۲۰ بگیریازموزشگاه های خوبی هستن ...

بله درواقع خودمم دوستدارم برم آموزشگاه

شوهر گلم سجادد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من ریاضی قوی ولی برای میان ترم برای جابه جایی خونه زیاد تمرین نکرده بودم وگرنه ۱۷ اینا میشدم

پسرم نمره ۱۷ قوی نیست باید بیشتر بخونی پایه ات قوی بشه 

چون نهم فاجعه میشه پایه رو یادنگیری

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
ریاضیتو باید بالاتر بگیریهر دو باید بالای ۱۸ و نیم باشن کع بتونی مدرسه خوب بری تجربی بخونیبقیه نمرات ...

نمرات دیگم همه ۲۰ هستم ولی ریاضی رو خیلی تمرین باید کنم

شوهر گلم سجادد

باید درصد تجربی هدایت تحصیلیت از ۱۰۰ بشه۹۹ 

برای هفتم این نمره خیلیییی کم 

علومت رو ۲۰ کم ریاضی رو ۱۹ بگیر کم کمش 

اگه الان علوم ۱۸ بگیری 

سال نهم که امتحانات نهایی رو سوالات مفهومی میمونی

بنظر من این سه سال رو ی آموزشگاه ثبت نام کن خوب همه ی درساتو یاد بگیر

کلاس نهم بچه ها یه آزمون میدن برای مدارس تیزهوشان و نمونه دولتی

حداقل اگه نهم تیزهوشان قبول نشدی نمونه دولتی قبول بشی . مدارس دولتی بدرد نمیخورن

العان مدرست دولتی هست؟ 

برای آزمون نمونه دو تیزهوشان استعداد تحلیلی هم میگیرن 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
نمرات دیگم همه ۲۰ هستم ولی ریاضی رو خیلی تمرین باید کنم

من فکر کردم نهمی

اگه هفتمی خیلی بیشترررر باید بخونی مخصوصا ریاضی که خیلی پایه ای هست و اگه خوب یادنگیری بری هشتم نهم به مشکل میخوری

عربیت هم خیلی خوب بخون که تو دبیرستان پایه قوی خیلی کمکت میکنه

من فکر کردم نهمیاگه هفتمی خیلی بیشترررر باید بخونی مخصوصا ریاضی که خیلی پایه ای هست و اگه خوب یادنگی ...

بله ریاضی خیلی تمرین می کنم و عربی هم ۲۰ هستم

شوهر گلم سجادد