2777
2789
عنوان

میتونم برم تجربی

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 56 پست

عشقم من تجربی ام . تجربی خیلی سخته 

باید خیلی کلاس بری و درس خون باشی 

و هوش ریاضیت خوب باشه . خیلی از بچه هایی که نمراتشون عالی بوده نتونستند قبول بشن 

رشته انسانی یا ریاضی برو . به حرفم گوش کن

وارد تجربی نشو . اکثرا افسردگی گرفتن از این رشته 

میشه برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستی قشنگم🤍 ؟  
مغزه تجربی رو نداره ریاضی ۱۴ فاجعست

شعور میدونی چیه؟ نه چون مغزشو نداری نمیدونی

تازه وارد هفتم شده و طبیعیه نمراتش افت داشته باشه طرف دوازدهمه پایه صفره خودشو میرسونه ایشون که راحت میتونه برسونه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میتونی نهمم خیلیییی مهمه

باید نمراتتو بالا ببری موقع انتخاب رشته برو کتابای سه سال  دبیرستان تجربی یا هر رشته ی دیگه ای که میخوای ببین 

ببین میتونی اصلا علاقه داری بعد انتخاب رشته کن که خدایی نکرده پشیمون نشی

مغزه تجربی رو نداره ریاضی ۱۴ فاجعست

اشکال نداره مغزشو نداره چون یادگیری اش ناقص بوده بهش یاد بدن قطعا یاد میگیره مهم پشتکاری 

دختر منم یکبار ریاضی رو ۲ گرفت مریض بود نتونست بخونه . ولی انقدر خوند العان دهمه تجربی هست همه ی نمره هاش ۲۰ 😁

اشکال نداره یکبار خراب بشه 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
عشقم من تجربی ام . تجربی خیلی سخته باید خیلی کلاس بری و درس خون باشی و هوش ریاضیت خوب باشه . خیلی از ...

حالا ک دانشگاه رفتم میفهمم دبیرستان هیچیییی نبود حتی تجربیش🥲و الان تو دانشگاه افسردگی گرفتم من... 

عشقم من تجربی ام . تجربی خیلی سخته باید خیلی کلاس بری و درس خون باشی و هوش ریاضیت خوب باشه . خیلی از ...

آخه من به ریاضی زیاد علاقه ای ندارم و اینکه خودم احساس می کنم حفظیاتم خوب نیست

شوهر گلم سجادد

ی نکته دیگم اینکه راهنمایی با دبیرستان از زمین تا اسمون فرق داره اگه راهنمایی با دو سه ساعت و شب امتحانی خوندن میتونستی جمع کنی درسو دبیرستان اصلا امکان نداره بتونی این کارو کنی 

موفق باشی 

آخه من به ریاضی زیاد علاقه ای ندارم و اینکه خودم احساس می کنم حفظیاتم خوب نیست

بیا تجربی ولی اگه درس خون نیستی یا پول نداری کلاس و مدرسه خوب بری بدبخت میشی

یه روز یاد حرفم میفتی .....

شعور میدونی چیه؟ نه چون مغزشو نداری نمیدونیتازه وارد هفتم شده و طبیعیه نمراتش افت داشته باشه طرف دوا ...

کاری ندارم ایشون توهین کردن کارشون درست نبود 

اما چیزی که میخواستن برسونن درست بود کسایی که ۲۰ بودن اومدن تجربی افت شدید باعث شد نتونن دیگ اون نمرات قبل رو بگیرن نه اینکه تلاش کم شده باشه زیاد تر از قبلم شده  اما آنقدری سخته این رشته اگه اینهمه تلاش روی یه رشته دیگ بود رتبه برتر میشد 

حالا ک دانشگاه رفتم میفهمم دبیرستان هیچیییی نبود حتی تجربیش🥲و الان تو دانشگاه افسردگی گرفتم من...

کلا تجربی و پزشکی و ... 

خیلی سخته . اکثر دانشجوهای پزشکی افسرده ان 

ولی من تلاشم رو میکنم ۲ سال وقت دارم

افرین دقیقا باید تلاشتو بکنی 

سعی کن خرداد هفتم رو هم ریاضی و علومت ۲۰  بگیری

ازموزشگاه های خوبی هستن درس میدن مثل استادلاین. تیزلاین. کوشا هوش. 

ثبت نام کن مثلا همین تیزلاین رو ریاضی و اینا رو قوی میکنه 

علوم آزمایش هارو با فعالیت هارو خیلی خوب بخون 

ریاضی رو با همونی که گفتم بخون سرچ کن ریاضی افشاری

اگه بیشتر خواستی یاد بگیری میتونی یه آموزشگاه خوب ثبت نام کنی.

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
بیا تجربی ولی اگه درس خون نیستی یا پول نداری کلاس و مدرسه خوب بری بدبخت میشییه روز یاد حرفم میفتی .. ...

همه نمراتم ۲۰ هستم ولی برای میان ترم ریاضی ۱۴ و علوم رو ۱۸ گرفتم

شوهر گلم سجادد