2777
2789
عنوان

پریود بودم نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 757 بازدید | 33 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اتفاقی نمیوفته. 

ولی تروخدا پاشو برو کلاسای آمادگی برای ازدواج اینا رو شرکت کن .

اینطوری سر ابتدایی ترین مسائل استرس داری.

به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد.                چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی...           مولانا 🖤                                                                       

۱۸

از من یسال کوچیکتری دیگه اونقدرم بچه نیستی هرچند واسه ازدواجت زوده ولی حالا کاریه که شده پاشو برو  چندتا کتاب بخون در مورد روابط زناشویی پادکست مشاوره ای و اینا گوش بده وقتی اطلاعات در این حده فردا چیجوری میخوای یه زندگیو بچرخونی؟

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 🕊️🦋

الان برای پریودم چیکار کنم لکه قهوه ای دارم برا این چی خوبه بخرم یا اینکه چکار کنم خیلی کم لکه قهوه ...

من اینجوری شدم همبن وریودسری پیشم 6روزلکه قهوه ای داشتم وبه نظرم هیچی نخوری بهتره چونکه من برداشتم رازیانه وزعفران خوردم تاشدیدبشه وپریودشم کامل بعدش پریودیم 11روزطول کشید6روزلکه قهوه ای وبعد 5روزقرمز وبه معنای واقعی پاره شدم

هیچکارنکنی بهتره روندطبیعی خودشوبره