2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بدن درد تب تهوع سردرد خستگی بی اشتهایی 

و از روز سوم هم قرمز سدن چشماه و سوزش

ما15روزه درگیریم

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 

و سرفه و اسهال

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
منم گرفته بودم حتما برو‌دکتر از درمان خونگی چیزی درنمیاد

قبلش حالت تهوع داشتم ولی بالانیاوردم(قبل خوردن کیک)

بعدش خوردم بدترشد ولی باز بالانیاوردم ومعدم درد میکنه 

کیکه خونگی بود براتولد

ازدیشل حالت تهوع بود ولی رفت دیشب عصرهم رودم پیچیدحالت اسهال گفتم شایدازروغن غذابود

الانم رودم میپیچه باحالت تهوع

لطفا برای باز شدن بختم و ازدواج خوبم دعا کنید🥺🙏
تنگی نفس .سرفه .اسهال شدید..بیحالی

کیکه خونگی بود براتولد

ازدیشل حالت تهوع بود ولی رفت دیشب عصرهم رودم پیچیدحالت اسهال گفتم شایدازروغن غذابود

بدن درد تب تهوع سردرد خستگی بی اشتهایی و از روز سوم هم قرمز سدن چشماه و سوزشما15روزه درگیریم

کیکه خونگی بود براتولد

چندهفته پبش شدید درگیرویروس شدم 

تب بدن درد ندارم

قبلش حالت تهوع داشتم ولی بالانیاوردم(قبل خوردن کیک)بعدش خوردم بدترشد ولی باز بالانیاوردم ومعدم درد م ...

نه احتمالا حالت مسمومیت شدی غذایی چیزی برات سنگین بوده حالتو بهم زده یکم ابلیمو بخور یاتو چایی یکم زنجبیل بریز بخور 

متاهلی؟برای بارداری اقدام نکردی ؟...نزدیکای پریودم گاهی آدم ابن شکلی میشه

مجردم

این ماه۲بارپریودشدم. دیروزغسل پاکیموکردم 

نه احتمالا حالت مسمومیت شدی غذایی چیزی برات سنگین بوده حالتو بهم زده یکم ابلیمو بخور یاتو چایی یکم ز ...

گرممه دردمعده واسهال حالت تهوع

علائم دیگه جزایناندارم