2777
2789
عنوان

دلم میخواد شوهرمو بغل کنم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3883 بازدید | 118 پست
منم خیلی وقتا ندید میگیرم اما بابچه هامم قهر میکنه اینا آسیب خورده هستن

وای شوهرمنم با دخترام خوبه

ولی با پسرم بشدتتتتت لجه اونم تقصیر خودمه من طرف پسرمو میگیرم آقا حسودیش میشه 

بخدا راسته که میگن مردا بچن

من جلو همههههه هم خانواده خودم هم خانواده خودش همیشه میگم من که سه تا بچه ندارم چهارتا دارم 

هرهر میخندم🤣🤣

پسرم ده سالشه یبار با شوهرم دعواش شد مقصرم شوهرم بود طبق معمول گیر بیخود میداد بهش

منو مادرشوهرم سر پسرامون بحث میکردیم

یه وضعی بود🤣🤣🤣

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه خووووب عزیزم. خوشحال شدم برات😍 میشه یکم توضیح بدی درمورد توسعه فردی؟ کلاس هست یا چی؟

کلاس هست 

راهنما دارم و هفته ای دوبار هم قدم کار میکنیم درمسیر بهبودی هستیم 

shiraz62دوس داشتی ایتا پیام بده وویس بزارم حس تایپم نیس

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
وای شوهرمنم با دخترام خوبهولی با پسرم بشدتتتتت لجه اونم تقصیر خودمه من طرف پسرمو میگیرم آقا حسودیش م ...

درکت میکنم 😊منم مثل شما سختمه پسرا رو دعوا کنه

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
😂😂🤣منم یه ماه پیش بهش گفتم برام از این عروسک بالشتیا بخر، شبا بدون بغل خوابم نمیبره. گفت یعنی چیی ...

اره همین طور پیش برو

بخدا خییییلی تاثیر داره

فقطم خودتو بزن به بیخیالی نسبت به قهرکردناش

ولی خودشو اصلا بی محل نکن هی مسخره بازی دربیار هی بخند

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
مرسی عزیزم خیلی حالمو خوب کردی بخدا❤️

عزیزی خداروشکر ♥️

وای شوهرمنم با دخترام خوبهولی با پسرم بشدتتتتت لجه اونم تقصیر خودمه من طرف پسرمو میگیرم آقا حسودیش م ...

🤣🤣🤣🤣وای جمله آخرت منو کشت. با مادرشوهرت سر بچه هاتون بحث میکردیم🤣😂عالی بود

دقیقا بچه هستن راست میگی. منم از وقتی به گربه هام توجه زیاد میکنم،اوایل اعتراض میکرد که منو اونجوری لوس نمیکنی. الآنم با گربه ها رقابت داره باهاشون دعوا می‌کنه (مثل بازی گربه ها) وقتی خونه نیستم. بعد میام میبینم همدیگه رو جر دادن😂😂 گربم هم بدش نمیادا آقا رو جرش بده

اره نیاز به همه چی دارم الان😁

دو ماه دیگه خیلی زیاده.

یه پیام بده بهش که اینطور باشه.

سلام 

من همیشه سعی کردم این رابطه بینمون باشه.دوری کمتر باشه.دلخوری کمتر باشه.ولی گاهی اونطور که باید همه چیز با خواسته دل آدم پیش نمیره.

تو بحثا وقتی دلخوری پیش میاد حتما دو جانبه هست و خودت هم میدونی من همیشه اگه اشتباهی کنم پا پیش میدارم و عذرخواهی میکنم.این انتظار رو دارم که تو هم تو یه بحث اشتباهات ت رو بپذیری ...

نمیخوام کش بدم چون زندگیم رو دوست دارم و انتخابی زندگیم رو هم دوست دارم و خودت رو هم دوست دارم و بابت اشتباهات و یاحرفای اشتباهی که زدم ازت معذرت می‌خوام و این رو انتظار دارم تو هم بخاطر زندگیمون و عهدی که اول زندگی باهم بستیم اشتباهت رو بپذیری و قبول کنی تو هم یه جاهایی تند رفتی....

امیدوارم امشب کنار هم بخوابیم

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس
کلاس هست راهنما دارم و هفته ای دوبار هم قدم کار میکنیم درمسیر بهبودی هستیم shiraz62دوس داشتی ایتا پی ...

عزیزم ایتا ندارم. پس میگی بغلش نکنم دیگه؟ آقا همه بیایین رای گیری کنیم😂من موندم وسط

درکت میکنم 😊منم مثل شما سختمه پسرا رو دعوا کنه

من میشینم پیش شوهرم وقتی پسرم نیستو روابطمون هم اوکیه

همش میگم کاش پسرمون مثه تو بشه

زحمتکشی ابرو داری و...

اینطوری خییییلی حسادتش کمتر شده

وقتی دادمیزنه سرش جوری که پسرم نبینه اخم میکنم بهش که کافیه بعد تو تنهایی میگم پسرا مثه خودتن غرور دارن تو بزرگی ببخش تا یاد بگیره

از الکی میگم اونروز حرفه تو بود پسرمون طرفه تورو میگرفتو ...

دو ماه دیگه خیلی زیاده.یه پیام بده بهش که اینطور باشه.سلام من همیشه سعی کردم این رابطه بینمون باشه.د ...

چقدر زیبا چقدر عالی😍 مرسی گلم

البته دو ماه قهر نیستیم. سه چهار روزه

عزیزم ایتا ندارم. پس میگی بغلش نکنم دیگه؟ آقا همه بیایین رای گیری کنیم😂من موندم وسط

نه نکن