2777
2789
عنوان

دلم میخواد شوهرمو بغل کنم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3874 بازدید | 118 پست
من همیشه بهش میگم خداوکیلی چطور میتونی هم مقصر باشی هم قهر کنی😑😑میگم منه بدبخت هم دلم پره هم باید ...

منم خیلی وقتا ندید میگیرم اما بابچه هامم قهر میکنه 

اینا آسیب خورده هستن 

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

😍چه رمانتیک. لذت بردم. چشم بد ازتون دورحالا موندم مدل کدومتون امتحان کنم. حرفای همتون قشنگ بود واقع ...

قربونت عزیزم ولی هر چی دلت میگه گوش کن پشیمون نمیشی.اگه به فرض اون مقصر بوده شوهرته اشکال نداره.شک نکن به چشمش بزرگ میشی.میفهمه دوستش داری.لج بازی الکی زندگی را تلخ میکنه.من باشم بغلش میکنم میبوسمت و در گوشش میگم که دوستش دارم‌دستما دور کمرش حلقه میکنم و میچسبم بهش .چی از این لذت بخش تر

دقیقاااا. معلومه مطالعه ات زیاده عزیزم.

😊😊😊

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
الان حس میکنم بخاطر نیاز جنسی نیاز به بغلش داری.کنترل کن خودت رو خووووب

نه جنسی نیست من زیاد کشیدن حاله اسی رو

زن دلش به محبت خوشه

من جلوش یه بالشت بغل میکنم میگم از تو خوش اخلاق تره😂

اونشب گفتم باید یه عروسک بزرگ سفارش بدم من زیاد لازمم میشه بلند گفت غلط میکنی🤣🤣🤣

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
دقیقاااا. معلومه مطالعه ات زیاده عزیزم.

من هفت ساله توسعه فردی کارمیکنم هفته ای سه جلسه خییییلی خوب شدم قبلا داغون بودم همش فازغم و گریه و احساس ناکافی بودن و.... 

ای واای🤣🤣🤣🤣😂

ببین خودتو پیر نکن

اینا حالیشون نیست یسالم قهر باشی نمیان منت کشی

فقط بدون تنها نیستی✋✋

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
نه جنسی نیست من زیاد کشیدن حاله اسی روزن دلش به محبت خوشهمن جلوش یه بالشت بغل میکنم میگم از تو خوش ا ...

😂😂🤣منم یه ماه پیش بهش گفتم برام از این عروسک بالشتیا بخر، شبا بدون بغل خوابم نمیبره. گفت یعنی چیی؟!😒

😂😂

نه جنسی نیست من زیاد کشیدن حاله اسی روزن دلش به محبت خوشهمن جلوش یه بالشت بغل میکنم میگم از تو خوش ا ...

دیگه فقط عاطفی نیست.ما هم آدمیم و نیاز داریم

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس
من هفت ساله توسعه فردی کارمیکنم هفته ای سه جلسه خییییلی خوب شدم قبلا داغون بودم همش فازغم و گریه و ا ...

چه خووووب عزیزم. خوشحال شدم برات😍 میشه یکم توضیح بدی درمورد توسعه فردی؟ کلاس هست یا چی؟