2777
2789
عنوان

دلم میخواد شوهرمو بغل کنم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3874 بازدید | 118 پست
من میشینم پیش شوهرم وقتی پسرم نیستو روابطمون هم اوکیههمش میگم کاش پسرمون مثه تو بشهزحمتکشی ابرو داری ...

آفرین به شما♥

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
وای شوهرمنم با دخترام خوبهولی با پسرم بشدتتتتت لجه اونم تقصیر خودمه من طرف پسرمو میگیرم آقا حسودیش م ...

اقتدار همسرت رو نه در جمع نه در منزل نه در خلوتتون پایین نیار

اقایون رو این موضوع به شددددددددت حساس هستن

خدای مهربونم🥰بابت عزیزانم و تمااااااام نعمتهای که بهم دادی ازت ممنونم 🌸💝خیلی دوست دارم💝🌸 عاشقتم♥️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چقدر زیبا چقدر عالی😍 مرسی گلمالبته دو ماه قهر نیستیم. سه چهار روزه

این متن رو براش بفرست و بیا تو خصوصی بگو چی شد.؟

برای بفرست و شب جمعه طوفانی داشته باش😂😂🙈🙈😉😉

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس
این متن رو براش بفرست و بیا تو خصوصی بگو چی شد.؟برای بفرست و شب جمعه طوفانی داشته باش😂😂🙈🙈😉😉

😂😂والا فعلا شب جمعه نمیخوام. فعلا فقط بغغغغل😍😂

عزیزم ایتا ندارم. پس میگی بغلش نکنم دیگه؟ آقا همه بیایین رای گیری کنیم😂من موندم وسط

از اونجای که هر دو مقصر هستید

پس میتونی بغلش کنی

خدای مهربونم🥰بابت عزیزانم و تمااااااام نعمتهای که بهم دادی ازت ممنونم 🌸💝خیلی دوست دارم💝🌸 عاشقتم♥️

دو ماه دیگه خیلی زیاده.یه پیام بده بهش که اینطور باشه.سلام من همیشه سعی کردم این رابطه بینمون باشه.د ...

تو این پیام هم اشتباه اونو رو پذیرفتی که میشه گذشت

هم به اون هشدار دادی و گفتی اشتباهات رو بپذیر که میشه اقتدار و کوچک‌ نکردن خودت در رابطه

هم توش گفتی زندگی و خودش رو دوست داری که میشه عشق دادن بهش

هم گفتی دوست دارم کنار هم بخوابیم یعنی امید داشتن به اینکه برگرده

این متن رو براش بفرست و بیا تو خصوصی بگو چی شد.؟برای بفرست و شب جمعه طوفانی داشته باش😂😂🙈🙈😉😉

برگشته سمتم، من پشتم بهش هست. حس میکنم نگام می‌کنه چون از صدای نفساش میفهمم بیداره😱تا دیشب دور از من میخوابید، امشب خیلی اومده نزدیک 🤣فکرکنم لازم نباشه کاری کنم.

تو این پیام هم اشتباه اونو رو پذیرفتی که میشه گذشتهم به اون هشدار دادی و گفتی اشتباهات رو بپذیر که م ...

اره دقیقا عزیزم. متنت خیلی کامل و زیبا بود. کپی کردم که فردا براش بفرستم

😂😂والا فعلا شب جمعه نمیخوام. فعلا فقط بغغغغل😍😂

یاد اون فیلم افتادم...

اومد به زنش گفت بریم تو بغل هم بخواییم 😂😂نه ماه بعد بچه تو بغلشون بود😂😂

اره دقیقا عزیزم. متنت خیلی کامل و زیبا بود. کپی کردم که فردا براش بفرستم

ممنون.بیای بهم بگی واکنشش برا پیام چی بود

من باشم بغلش میکنم بعدشم میگم با اخم میگم با اینکه قهرم ولی یه لحظه دلم خواست و باز قهرمو ادامه میدم بعد خودش میاد آشتی😂

همیشه همینجوری من استارت آشتی رو میزنم بعد قهر میشم تا خودش ناز بکشه

سه ماه تا عقدم مونده یعنی میشه روزی برسه که بیام و بگم به خوبی و خوشی گذشت؟ 😍تموووم شد خدایا شکرت 1402/4/26 ساعت 4.20 یعنی روزی میرسه که بیام و بگم منو همسرم عاشقانه ترین و خدایی ترین زندگی رو واسه هم ساختیم؟ 🌱 دو سال و نیم از دانشگاهم مونده یعنی روزی میرسه که بگم دانشگاهمو با علم کافی برای کار کردن تموم کردم؟💉👩‍🔬ینی روزی میرسه خودم به درامد رسیده باشم و بشم یه دختر مستقل از لحاظ مالی؟ 🤑
اقتدار همسرت رو نه در جمع نه در منزل نه در خلوتتون پایین نیاراقایون رو این موضوع به شددددددددت حساس ...

مرسی از توجهت عزیزم♥️

بله حواسم هست فقط وقتی جمع در حال بگو بخند در این موضوعاته اینو میگم

وگرنه در مواقع دیگه تو جمع فقط سکوت میکنم

البته خیلی طول کشید تا یاد گرفتم به هر حرفی واکنش ندم

اتفاقا پدرشوهرم همیشه میگه زنت خیلی خوبه تا صداش نکنی هیچی نمیگه 

نمیدونه تو خونه سر پسرشو میخورم اینقدر حرصش میدم مسخره بازی درمیارم😂😂

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷