2777
2789
عنوان

دلم میخواد شوهرمو بغل کنم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3871 بازدید | 118 پست

همیشه پا پیش نزار واسش عادت میشه والانم فکر نکن پاشو یچیزی درس کن بخور

خودتو عادت بده بدون اون بخوابی 

یه روز سختی بکشی بهتره از اینه ک شوهرت مغرور بشه بگه ولش هرچی میخام میگم باز این میادآشتی ولش

اینم خوب بود🤣😂👍🏻

باور کن جواب میده 

یا مثلاً وسط دعوا میزنمش دستم درد میگیره دستمو میبرم جلو میگم بوسش کن با ناراحتی اونم از کار من خودش میگیره میاد آشتی😂

سه ماه تا عقدم مونده یعنی میشه روزی برسه که بیام و بگم به خوبی و خوشی گذشت؟ 😍تموووم شد خدایا شکرت 1402/4/26 ساعت 4.20 یعنی روزی میرسه که بیام و بگم منو همسرم عاشقانه ترین و خدایی ترین زندگی رو واسه هم ساختیم؟ 🌱 دو سال و نیم از دانشگاهم مونده یعنی روزی میرسه که بگم دانشگاهمو با علم کافی برای کار کردن تموم کردم؟💉👩‍🔬ینی روزی میرسه خودم به درامد رسیده باشم و بشم یه دختر مستقل از لحاظ مالی؟ 🤑

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باشه عزیزم. مرسی حتما این کتاب رو میخونم.آخه یه لحظه دیدمش هیجانی شدم خواستم بغلش کنم.جلوی خودمو گرف ...

بیخیال بابا

چرا بغل نکنی 

ارزششو نداره

ولی وقتی اشتی کردین، بگو دلشو شکستی، بگو یبارم اون نیومده جلو و حس بدی گرفتی، حس گرفتی براش مهم نیستی، بگو اگ دوستت داره باید حواسش با‌شه ب روح و قلبت 

حرفای تو دلت و با ارامش بدون عصبانیت بگو تا بفهمه چی میگذره تو دلت

بخدا دنیا از نگفتن خرابه 

من جات بودم بغلش میکردم بعد می نشستم باهاش حرفامو میزدم

درود عامون بر یَک یَکتون باد، آنخماعو یهویی ✌️ 
اینم خوب بود🤣😂👍🏻

من اینکارو کردم 

بوسش کردمو رفتم

دو هفته قهر بود قبلش

اقا بدتر عصبانی شد 

چرا رفتی نموندی😂😂😂

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
بیخیال باباچرا بغل نکنی ارزششو ندارهولی وقتی اشتی کردین، بگو دلشو شکستی، بگو یبارم اون نیومده جلو و ...

حداقلش بار بعد ک پاپیش نزاری، میفهمه چرا نمیزاری

بیخیال باباچرا بغل نکنی ارزششو ندارهولی وقتی اشتی کردین، بگو دلشو شکستی، بگو یبارم اون نیومده جلو و ...

احتمالا مجردی

این حرفات مال قصه هاس ...هیچوقت نباید نقطه ضعف نشون بدیم ..این مردها اخلاقی ک دارن اینه دقیقا کاری ک میدونن قلبت میشکنه رو دقیقا موقع لجبازیاانجام میدن 

اینم درسته فقط مشکلی که هست، باهاش که زیاد مستقیم حرف میزنم راجع به ناراحتیام، برعکس نتیجه میگیرم. این بشر مغزش کلا برعکسه😁 کلا به رفتارام دقت میکنه، حرفام انگار لالایی هست براش

😂😂عالی هستی

بنظرم دنیا ارزش اینو نداره قهر بمونی یه روزی پشیمون میشی که چرا قهر بودی و استفاده نکردی ازبغلش از وجودش 

برگرد خودتو تو بغلش جا بده ولی اصلا نگاهش نکن حرفم نزن اگه خواست باهات حرف بزنه بگو من باهات قهرم این که میبینی اونم بغلت مال خودمه اختیارشو دارم😂 

بعدشم اون میاد قربون صدقه می‌ره یکم ناز کن بعدش آشتی کن و به روش بیار که اونم مقصر بوده با دلیل و منطق و بگو که خیلی ناراحت میشی وقتایی که اشتباهشو نمیپذیره

سه ماه تا عقدم مونده یعنی میشه روزی برسه که بیام و بگم به خوبی و خوشی گذشت؟ 😍تموووم شد خدایا شکرت 1402/4/26 ساعت 4.20 یعنی روزی میرسه که بیام و بگم منو همسرم عاشقانه ترین و خدایی ترین زندگی رو واسه هم ساختیم؟ 🌱 دو سال و نیم از دانشگاهم مونده یعنی روزی میرسه که بگم دانشگاهمو با علم کافی برای کار کردن تموم کردم؟💉👩‍🔬ینی روزی میرسه خودم به درامد رسیده باشم و بشم یه دختر مستقل از لحاظ مالی؟ 🤑

منم دقیقا همینکار و میکنم پا پیش میزارم بعدش هم حرف می‌زنیم میگم گلایه هامو همه میکنم اونم همیشه میگه این اخلاقت رو خیلی دوسدارم یا میگه این کارت درسته هیچوقت آویزون نیستی و اینجور حرفاخودمم میدونم زندگیم همین شوهرمه وقتی اون برام آنقدر زحمت میکشه هیچوقت ارزش نداره ناراحت بخابه یا اگه من برم پا پیش بزارم هیچوقت ازم هیچی کم نمیشه حتی احساس میکنم عزیزترم کرده پیشش البته ما دعوایی به اون صورت نداریم همین بحثای کوچیک یبار دعوای بزرگ داشتیم نرفتم پیشش اونم نیومد تا ده روز بعدش خودش آمد بعضی وقتا لازمه اما نه همیشه 

😍خوشم اومد

بس برو آشتی کن بعدشم بیا واسه ما تعریف کن😍

اینم درسته فقط مشکلی که هست، باهاش که زیاد مستقیم حرف میزنم راجع به ناراحتیام، برعکس نتیجه میگیرم. ا ...

پس همون حرف بقیه برو 

وقتی این راه جواب نداره😭😂❤️