2777
2789
عنوان

دلم میخواد شوهرمو بغل کنم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3871 بازدید | 118 پست
الان قهرین باهم که فقط سلام علیک دارین یا همیشه اینجوری هستین؟

دوروزه قهره مقصرم خودشه 

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
چند روزه پتو رو دارم بغل میکنم. می‌خوام از این عروسک بالشتیا بخرم طرح موز یا هویج ، اونو بغل کنم😭

چند سال بعد پشیمون میشی که پیش قدم شدی واسه آشتی 

اونم خیالش راحت ه و دوباره اشتباهش رو ادامه میده 

قهر نباش ولی سرسنگین باش تا خودش بیاد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خدا وقتی اینجور مردها رو می آفرید، فکرش یه جا دیگه بوده اینا درست درنیومدن بخدا😂 خاک تو سرشون

سرراه ماقرار گرفتن که رشد کنیم😊تواین زمینه روخودت کارکن ازدرون قوی بشی 

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
آخه همیشه اینجوری فکرمیکردم و در لحظه زندگی میکنم در کل، اما اون مثل من نیست. بخاطر همین بعد یه مدت ...

من اوایل ازدواج اینطور بود ولی در هر ناراحتی من از پشت بغلش میکردم و بوسش میکردم و میخابیدم بدون توجه به اینکه کی مقصر بود و اکثرا هم اون مقصر بود.بعد مدتی کلا عوض شد و همه چی خوب شد و هر بار میگه تو منا شرمنده کردی.شاید تو اون لحظه توجهی بهت نمیکردم ولی خجالت میکشیدم و عاشقت میشدم الان دیگه مشکلی نیست دعوا میکنیم گاهی ولی قهر نه

به نظرت چیکار کنیم آدم شن؟

تجربه ده سالم میگه اینا خوب بشو نیستن

من تا یکماهم نرفت سراغش نیومد

حالا وقتی قهر نیست عالیه ها ولی قهر کنه نگامم نمیکنه😒

من دیگه بهش میگم پرنسس خونه🤣🤣

همش سر این موضوع میگمو میخندمو مسخرش میکنم

میرم بغلش میکنم ادای مردای هیزو درمیارم مثلا اون زنمه

آی حرص میخوره😂😂😂😂

ولی از وقتی اینجوری میکنم یه کوچولو بهتر شده

قهر کنه زودتر پا میده🤣🤣🤣

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
دوروزه قهره مقصرم خودشه

من همیشه بهش میگم خداوکیلی چطور میتونی هم مقصر باشی هم قهر کنی😑😑

میگم منه بدبخت هم دلم پره هم باید ناز یه مرد چهارشونه کله گنده سیبیلو رو بکشم🤣🤣🤣🤣

من جدیدا اینقدر مسخرش میکنم تا خندش بگیره

گرچه بعضی موقعا بدتر قهر میکنه🤣🤣

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
واسه منم دو ماهه قهره با هر دعوایی بشدت از نظر عاطفی و جنسی تحریمم میکنه

بدترین تحریم ،تحریم جنسی هست.چه برا مرد چه برا زن

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس
تجربه ده سالم میگه اینا خوب بشو نیستنمن تا یکماهم نرفت سراغش نیومدحالا وقتی قهر نیست عالیه ها ولی قه ...

وااای عالی هستی دخترررر🤣🤣😂😂خیلی حال کردم با حرفات

من اوایل ازدواج اینطور بود ولی در هر ناراحتی من از پشت بغلش میکردم و بوسش میکردم و میخابیدم بدون توج ...

😍چه رمانتیک. لذت بردم. چشم بد ازتون دور

حالا موندم مدل کدومتون امتحان کنم. حرفای همتون قشنگ بود واقعا

الان قهرین باهم که فقط سلام علیک دارین یا همیشه اینجوری هستین؟

الان حس میکنم بخاطر نیاز جنسی نیاز به بغلش داری.

کنترل کن خودت رو خووووب

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس
وااای عالی هستی دخترررر🤣🤣😂😂خیلی حال کردم با حرفات

بخدا پیرم کرده

دیگه بخودم اومدم دیدم همه تو سایت از مردای اینجوری می نالن

گفتم بزار رویه رو عوض کنم😁😁😁

مثلا از عمد بهش تیکه میندازم بعد میدونه اگه قهر کنه مسخرش میکنم خودشو نگه میداره

بعد مظلوم میگم قهری؟؟

ناراحت میگه نه

بعد من خندان و شادان میگم حیفففففففف من اینو گفتم قهر کنی یکم شاد شیم🤣🤣🤣