2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم انشاءالله به خوبی و خوشی این دوران بگذره و بغلش کنی نی نی رو

مرسی عزیزم واقعا حاملگی سخت و پرتنشه

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون پسرم رو سالم و صالح و بموقع برسون بغلم🥰🙏

منم‌یکم خابیدم و الان بیدارم منتظر اذانم نیم ساعت دیگس میترسم دیگ خاب بمونم منتظرم 

فردا ب امید خدا روزه ام اگر پریود نشم میترسم پریود شم خراب شه روزم🙁

‏پس یادمون میمونه کسی که باباش براش خونه و ماشین خریده و فرستاده دانشگاه آزاد و پول داده بره باهاش کار کنه میشه خودساخته✍️‏حاجی اینا جدی جدی فکر می‌کنن اگه پول همه چیز رو از ننه باباشون بگیرن ولی تو یه خونه دیگه زندگی بکنن، مستقلن :))))     [ اگه میشد برگردم عقب..سلام ک هیچی حتی آدمم حسابت نمیکردم💔🫠]
من حاملم سرماخوردم تمام استخونام درد میکنه کمرم به حدی درد میکنه ک بیدارم کرد نمیدونم مال حاملگیه یا ...

انفولانزا هست منم گرفتم رفتم دکتر گفت آنفولانزا هست استامینفون ۳۲۵ بخور مایعات فراوان بخور سوپ بخور فقط فقط استراحت کن 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
انفولانزا هست منم گرفتم رفتم دکتر گفت آنفولانزا هست استامینفون ۳۲۵ بخور مایعات فراوان بخور سوپ بخور ...

مرسی عزیزم یعنی نگران کننده نیس؟شیاف پروژسترون بزنم دردم بهتر نمیشه؟

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون پسرم رو سالم و صالح و بموقع برسون بغلم🥰🙏

ولی قبول دارین ما بی دلیل نزدیک اذان بیدار نمیشیم خدا بیدارمون میکنه ک نماز بخونیم 

واقعا خیلی بهم ثابت شده خدایاشکرت ک هنوزم دوسم دوشم داری هنوزم بیدارم میکنی .الهی الحمد 

‏پس یادمون میمونه کسی که باباش براش خونه و ماشین خریده و فرستاده دانشگاه آزاد و پول داده بره باهاش کار کنه میشه خودساخته✍️‏حاجی اینا جدی جدی فکر می‌کنن اگه پول همه چیز رو از ننه باباشون بگیرن ولی تو یه خونه دیگه زندگی بکنن، مستقلن :))))     [ اگه میشد برگردم عقب..سلام ک هیچی حتی آدمم حسابت نمیکردم💔🫠]