2777
2789
نمیدونم خودمم دو دلم بنظرتون اینکارو بکنم یا نه حقوقش خوبه محیطشم خوبه ها اما نمیدونم

بنظرم داری یکم زود تصمیم میگیری

هر کاری سختی خودشو داره بذار ی سال دیگه هم ب خودت فرصت بده اونوقت تصمیم بگیر 

یکی از رشته های پیرا

منم رشتم یکی از رشته های پیرا پزشکی بود وقتی قبول شدم ترم اول  افسردگی گرفته بودم فقط گریه میکردم 

اما الان دیگه از تب و تاب پزشکی افتادم و تونستم کنار بیام 

هر چند هرچند بزرگترین حسرت زندگیه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون واقعا حقمه از سادگی خودم بود الان فقط در حد سلام علیک اونم به خاطر مامان بابام مجبورم

بنظرم اونا خیلی ..چ بودن وگرنه خاله و دایی و عمو که غریبه نیستن اینقدر هستن خاله و عمو و ... که مثل ی کوه پشت آدم باشن ، اینا بی معرفت بودن 

اگه برمیگشتی حاضر بودی برای سال دوم هم پشت بمونی؟

من اگر برگردم عقب ب دوران 18 و 19 سالگیم کل زندگیمو تعطیل میکنم و فقط و فقط و فقط درس میخونم 

ب خدا تمام اون دغدغه ها و غم ها و ... فراموش شدن الان حسرت آینده و ... هنوزم همراهمه هنوزم بابتش آسیب میبینم 

به صمیمی ترین دوستم اعتماد کردم 

با همه آدما خیلی مهربون بودم 

دهن بعضیا رو حر ندادم سر موقع

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....