سلام دوستان.منم بیدارم چند شبه خوابم نمیبره این ساعت.هفته دیگه به امید خدا سه شنبه زایمانمه.استرس دارم خواهش میکنم برای همه مادرای باردار و من دعا کنید همه چیز برامون سهل و آسون بشه به لطف خدا.یه خواهش دیگه دارم برای دوستمم دعا کنید تومور مغزی داره شنیدم درمانش شروع کرده دختر کوچیک داره.با دلهای پاکتون دعا کنید هر چه سریعتر خوب خوب شه.الان بهترین وقت دعاست الهی که مستجابه
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
صلوات بفرستلاحول ولا قوه الا بالله العلی العظیم بگوآیه آخر سوره کهف رو قبل خواب بخون💞
ایه اخر سوره کهف الان سرچ میکنم
بخدا خیلی اذیت میشم تو خاب هرچی بگم بیدار نمیشم
بعد ۵ ده دقیقه با سختی از خاب میپرم
پس یادمون میمونه کسی که باباش براش خونه و ماشین خریده و فرستاده دانشگاه آزاد و پول داده بره باهاش کار کنه میشه خودساخته✍️حاجی اینا جدی جدی فکر میکنن اگه پول همه چیز رو از ننه باباشون بگیرن ولی تو یه خونه دیگه زندگی بکنن، مستقلن :)))) [ اگه میشد برگردم عقب..سلام ک هیچی حتی آدمم حسابت نمیکردم💔🫠]
من حاملم سرماخوردم تمام استخونام درد میکنه کمرم به حدی درد میکنه ک بیدارم کرد نمیدونم مال حاملگیه یا ...
سلام عزیزم منم تو بارداری دوبار سرماخوردم اولین بار بدن درد نداشتم داروهم نخوردم اما دومین بار که همین دو هفته پیش بود عین علایم شما رو داشتم رفتم دکتر بهم استامینوفن ساده داد من که مخالف دارو بودم اینقدر بدن ذرد داشتم خوردم همون باعث شد بتونم بخوابم بعد اون حالم خیلی بهتر شد.مایعات فراوون بخور سوپ مرغ، پیاز پخته..به من گفت آب میوه نخور التهاب و قند رو بالا میبره به جاش مرکبات مثل لیموشیرین بخور.اب لیمو تزش و عسل و اب ولرم.