2777
2789
عنوان

یه اخلاقی های دارم که خودم هم وحشت میکنم🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 1144 بازدید | 67 پست
بهترین رفاقت ها با دشمنیه منو رفیقم ی دوره چشم هم نداشتیم🤣

من انقد اینو تخریب کردم که خدایا

انقد رو اعصابم بود با شاخ بازیاش

الان شده دختر آروم و شوخ 

نمیدونی چیکارا میکرد و بعدش چشماشو کج میکرد و میرفت 

من روزای اول میگفتم فقط با این هم صحبت نشم انقد بد حرف میزنه

ولی بعدش دیدم داره همه رو از ی دم اذیت میکنه دیگه ریدم بش🤣

یبار یادمه یکی از همکلاسیمون وقتی اولای دوستیمون بود میگفت شما تا دیروز همو میزدین حالا چیشده؟😂

‌‌‌

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم انشاالله بتونی کنترلش کنی 

اگه اعتقاد داری برو سایت مدیا منتظر توی یکی از کارگاهاش کنترل خشم داره رایگانم هست حرفاشو گوش کن خوبه . 

اگه اعتقاد نداریم دوره های زیادی هست که میتونی شرکت کنی 

موفق باشی

با افتخار نگفتم که گفتم خودم هم وحشت میکنم 😑😂

اين رفتارا اصلا خوب نيست خوشحال نباش كه انقدر دعوا ميكني 

يه روز يكي مياد جوري ميشونتت سرجات نفهمي از كجا خوردي

همه ادمايي كه اينطوري شاخ بازي درميارن يكي پيداميشن شاخشونو بشكونه حواست به خودت باشه

طبیعیه دنبال قاتل بروسلی الانبری تو جامعه متوجه میشی چندسال دیگه.زورت ب همه نمیرسه خورده میشی با این ...

چرا من با این سن کم ام یه خانم ۲۳ ساله که ادعا میکرد خیلی خفنه و بقیه ازش میترسن حتی خانم های ۴۵ ساله 

با خاک یکسانش کردم بدبخت فقط گریه میکرد😂

میان می گیرنت به زور لباس برعکس تنت می کنن میندازنت تیمارستان تا دیر نشده یه فکری به حال خودت کن 😂

در جهانی که مهربانی و خوش قلبی ادم ها را به نشانه ی ابله بودن و سادگی او می گذراند نمی‌شود همچنان انتظار خوب بودن را داشت. 

میان می گیرنت به زور لباس برعکس تنت می کنن میندازنت تیمارستان تا دیر نشده یه فکری به حال خودت کن 😂

🤣🤣

من چی کنم از بچگی اینطور بودم 

داخل مدرسه که دعوا ام شد مامان ام اونجا بود  تا حالم خراب شد داشتم سریع میرفتم فهمید نمیتونم خشم رو کنترل کنم بدو بدو اومد سراغ ام 

🤣🤣من چی کنم از بچگی اینطور بودم داخل مدرسه که دعوا ام شد مامان ام اونجا بود تا حالم خراب شد داشتم ...

برو پیش روانشناس 

همه که عین همکلاسی هات نیستن یه بار دیدی با گنده تر از خودت شاخ به شاخ شدی بهت رحم نکرد زد کشتت 

در جهانی که مهربانی و خوش قلبی ادم ها را به نشانه ی ابله بودن و سادگی او می گذراند نمی‌شود همچنان انتظار خوب بودن را داشت.