2777
2789
عنوان

مچ شوهرم الان گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1284 بازدید | 91 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🖤عزیزم...من دیوونه نیستم من فقط بیست سالمه همه کارهای شوهرم می‌دونم همش رو

نگفتم دیوونه ای عزیزم .حق داری ناراحت بشی ،میگم‌ارزش نداره به خاطرش اعصابت داغون کنی .بی خیال باش روح خودت آزار نده به خاطر غلطی که اون کرده ،مردها اگه چشماشون کنترل می کردن که به مقامات عالی می رسیدن از نظر معنوی 

نگفتم دیوونه ای عزیزم .حق داری ناراحت بشی ،میگم‌ارزش نداره به خاطرش اعصابت داغون کنی .بی خیال باش رو ...

خوب منم می‌خوام همین کارو کنم ولی ته دلم میگم شوهرم تو مغزش بزار بابا ه‍ر گ و هی بخورم این دختر چیزی نمیگه کاری نمیکنه جلو رو منم پررو شده الان بخدا نمی‌دونم چیکار کنم تورو خدا کمکم کن باور میکنی همین امشبم ر ا ب ط ه داشتیم خودش اومد سه شب پسش میزدم .

چیکار کنم الان گوشیش بامنه فردا صبحم می‌ره کار گفتم نمی‌دم گوشیت تا بزش نکنی

😐
خب چی بگم نمیتونی تغییرش بدی پیله نکن بهش اوقات خودت رو تلخ نکن

باش.

ولی الان گوشیو گرفتم گفتم تا باز نکنی نمیدمش فردا هم می‌ره بنظرت چیکار کنم جوری پررو شده بهم میگه اگه بهشون پیام بدم چی میشه مگ میشناسمشون مگ ال مگ بل خودش تبرعه میکنه

😐
خوب منم می‌خوام همین کارو کنم ولی ته دلم میگم شوهرم تو مغزش بزار بابا ه‍ر گ و هی بخورم این دختر چیزی ...

گوشیش بده و فقط یه جمله بگو‌ فلانی من بهت اعتماد دارم خواهش می کنم کاری نکن که از بین بره وگرنه زندگیمون دیگه ارزش نداره .اگه بحث کرد و حرفی زد بعدشم جواب نده

عزیزم تو منی یا من تو ام دقیقاااا درکت میکنم تازه اونا طلبکار میشن نمیدونم باید چیکار کرد کاش بتونم و یاد بگیرم بیخیال خودش و کاراش بشم مشکل منم همینه 

منم مث تو ک گفتی از پسر بازی بدت میاد واقعا متنفرم وگرنه دیدم بعضیا چجوری انتقام میگیرن ولی من هیچوقت همچین ذاتی ندارم

عزیزم تو منی یا من تو ام دقیقاااا درکت میکنم تازه اونا طلبکار میشن نمیدونم باید چیکار کرد کاش بتونم ...

من چون تا جایی ک شده از ی پسر بدی دیدم شوهرم

برا همین از پسر ها بدم میاد 

😐

عزیزم اول آروم باش یه نفس عمیق بکش. یه لیوان آب بخور. بعد آروم بهش بگو مگه نمیگی ریپلای بود و عادیه و فلان؟ خب فهمیدم دیگه ریپلایه ، چیز دیگه ای نیست که پس بازش کن.