ببین اگر خودش هم قصد ترک داره کمکش کن اگر نداره باید خودت رو ارتقا بدی یاد بگیری چکار کنی چجوری رفتار کنی که کم کم ترک کنه. اول از همه اگر خودش هم ناراحته و دلش میخواد ترک کنه یواش یواش باید اینکارو کنه. بگو هروقت قصد داشتی فیلم ببینی یک ساعت به تاخیر بندازش. تا ۴۰ روز بگو اینکارو کنه. تا قصد کرد ببینه بگه یک ساعت دیگه میبینمش و سر خودشو به یه کار دیگه گرم کنه اکثرا بعد یک ساعت نمیبینن. تاخیر انداختنش خیلی کمک کننده هست. فعلا ۴۰ روز اینکارو کنه. آیا ورزش میکنه؟ نماز میخونه؟ اگر ورزش نمیکنه بگو از روزی ۵ دقیقه شروع کنه. به مدت ۴۰ روز روزی ۵ دقیقه ورزش کنه. حالا یا میتونه پیاده روی باشه یا دوچرخه سواری یا هرچیز دیگه. البته راحتترینش همین دوتاست. نماز هم اگر میخونی که باید یه تغییزی ایجاد کنه. اگر کلا نمیخونه بگو روزی ۴ وعده نماز بخونه. بدون مستحبات و سریع و حتی آخر وقت هم که شد اشکال نداره فقط بخونه. اگر میدونه ۴ وعده نمیتونه ۳ وعده انتخاب کنه بخونه اگر نمیتونه دو وعده و باز هم اگر نمیتونه یک وعده انتخاب کنه. حتما بخونه. به مدت ۴۰ روز اینکارو کنه
میتونی سه تا جدول براش آماده کنی که ۴۰ روزه باشه. یکیش برا نماز یکیش برا ورزش یکیش هم برا ترک فیلم.
ینا رو از دوره ترک گناه و تغییر عادت مهندس طلبه یاد گرفتم. البته خیییلی چیزا یاد داده من دیگه رفتم سر اصل مطلب . راستی عادت مطالعه هم اگر نداره میشه مثلا به جای نماز یا ورزش مطالعه را بذاری. فعرا در این چهل روز سه عادت کافیه که انتخاب بشه. ۴۰ روز اول که تمام شد بگو تا برا چهل روز دوم بگم چیکار کنید. حتی اگر دوست داشتین میتونین خودتون در این دوره که رایگان هست شرکت کنید.
دوره یک ساله هست. ۳۶۰ جلسه عملی داره و ۲۶ جلسه اول تئوری هست که توضیح میده. فقط روزی ۱۵ دقیقه زمان لازمه که حرفای استاد دوره را گوش بدی. خیییلی عالیه. منکه اونی که این دوره را بهم معرفی کرد خیلی دعا میکنم خدا خیرش بده. واقعا نیاز داشتم به چنین دوره ای.
البته برا اینکه شوهرت به حرفت گوش بده باید بهش حس ارزشمندی و اقتدار بدی. باید بهش این حس را بدی که تکیه گاهت و مرد خونت هست. مرد را نباید اقتدارش را بشکنی و بهش توهین کنی و تنقیر کنی چون عواقب بدی داره. هر کاری میکنه هر خریدی میکنه حتما ازش تشکر کن. دعای خیر براش بکن. اسمشو تو گوشیت عوض کن مثلا سلطان قلبم. سلطان خونه . آقای خونه و ... اسمهای اقتدار دهنده. عشقم و عسلم و نازم و عزیزم و اینا خوب نیست. تو صدا زدن هم باید اقتدار بهش بدی. مرد وقتی حس ارزشمندی بهش دست بده و ازش قدردانی بشه تغییرات خوبی میکنه. حتما ازش قدردانی کنی. درمورد فیلم دیدنش هم مراقب باش توهین نکنی بهش. فقط بهش بگو من دوست دارم مرد خونم هم دنیاش خوب باشه هم آخرتش. دیدن این فیلما اثرات بدی روی روح و روانت میذاره دیدنش هم حرامه. و ضرر داره. حیف نیست چشمات چنین چیزای پست و بی ارزشی را ببینه؟ نگاهت آلوده بشه به این چیزا؟ . همینو یکبار در آرامش بگو و رد شو.