2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بابای من قند خونش خیلی بالا بود شدید بالا بود . 

نزدیک ۴۰۰ بود مرتب دستشویی میرفت و آب میخورد اصن داستان بود . رفت دکتر آزمایش داد دید خیلی بالاست قندش. 

فقط هم هویج و بادمجان و گوجه و پیاز و سیر و کدو حلوایی بصورت بخار پز خورد . آب‌پز نه . بخار پز . 

و سر بادمجون که مثل چوبک میمونه اونو هم تو آب میجوشوند هم ابشو میخورد هم چوبک بادمجون رو . چوبکش وقتی میجوشه نرم میشه . 

دو روز بعد رفت آزمایش داد ۷۵ تا اومده بود پایین. هنوزم داره ادامه میده

.

قند خون شوخی نیست حتما برو دکتر   اول بدون چی بالا میبره  عجیبه اما از هر چیزی بدتر نون قند رو خیلی میبره بالا      کندور همون دونه های شیشه ای اسفند باید خیلی کم مثلا اندازه یدونه عدس بخوری    سیاه دونه روری ۲۰ دونه بیشتر نباید بخوری     هلیله سیاه فقط روزی یدونه    اینها رو که گفتم فقط یکیشون رو در روز باید بخوری حتی موقع خوردنش باید بشینی و ی شیرینی دم دستت باشه اگه قندت افتاد ضعف نکنی پس مراقب باش با هم مصرف نکنی چون قند خیلی میافته و میری تو شوک یا کما