2777
2789
عنوان

بهم گفت کاش دکمه داشتی دکمتو میزدم😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1540 بازدید | 46 پست
نه واقعا ندارم رسما بااین حرفش گفت برام سرگرمی هستی یوقتا حوصلتو دارم یوقتا دیگ ندارمبه جای اینکه او ...

به نظرم جای همه ی تحقیر هاش یه چیز بگو کمرش بشکنه و تو باش اونی که ترکش میکنه 

به زودی یه عدد دانشجو دندونپزشکی میشم 🤝🏻😁                                                            

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرم جای همه ی تحقیر هاش یه چیز بگو کمرش بشکنه و تو باش اونی که ترکش میکنه

ببین تاهمینجاشم خیلی چیزا میتونستم بهش بگم و غرورشو خوردکنم ولی حفظ حرمت میکردم دیگ فک کرد چخبره

ببین تاهمینجاشم خیلی چیزا میتونستم بهش بگم و غرورشو خوردکنم ولی حفظ حرمت میکردم دیگ فک کرد چخبره

حرمتی نمونده طرف حرمتارو شکونده نکن بعضی وقتا درست نیست اگه دلت به توهین راضی نیست اوکی خداحافظی کن و بلاکش کن چون اگه بلاکش نکنی هروقت شق کرد یا بیحوصله  بود میاد بهت پیام میده براش سرگرمی میشی واقعا

حرمتی نمونده طرف حرمتارو شکونده نکن بعضی وقتا درست نیست اگه دلت به توهین راضی نیست اوکی خداحافظی کن ...

همین الانشم به چشم سرگرمی بهم نگاه میکنه که این حرفارو میزنه

بنظرت اگ واقعا خیلی دوسم داشت اونجوری که ادعاش میشد این حرفومیزد؟یاهی میگفت مریضی،علافیو اینا؟

یامیگفت باید بیام درحد نیم ساعت حرف بزنمو برم؟

بهش گفتم من راضی به این رابطه نیستم که اینجوری هستی تو

گفت راضی نیستی تمومش کن🙂

همین الانشم به چشم سرگرمی بهم نگاه میکنه که این حرفارو میزنهبنظرت اگ واقعا خیلی دوسم داشت اونجوری که ...

اشتباه کردی قاطعانه میگفتی تمام چرا نگفتی واقعا