2777
2789
عنوان

بهم گفت کاش دکمه داشتی دکمتو میزدم😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1524 بازدید | 46 پست
خب اگه مرتب داره بی احترامی میکنه و تو رابطه موندی پس لیاقتت همین توهیناست

مرتب نیست اما حس میکنم به چشم سرگرمی داره بهم نگاه میکنه که حتی طاقت حرف زدن باهامم نداره میگه دارم تحملت میکنم و باید شبا زود برمو فلان

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دوست پسرته؟

مثلا آره

ولی نه زنگی میزنه بهم نه خبری ازم میگیره

فقط درحد چت کردنه اونم هر دوساعت یبار نه ابراز علاقه ایی نه هیچی

راهمونم که دوره اون اراکه من تهران هردوماه یبارمیاد تهران اولویتشم که مشخصه دوستاشن

مثلا آرهولی نه زنگی میزنه بهم نه خبری ازم میگیرهفقط درحد چت کردنه اونم هر دوساعت یبار نه ابراز علاقه ...

عزیزم دیگه باید بهش بگی اکس

کسی ک از الان انقدر سرده و بی ادب و بی ملاحظه عجیبه ک دکمه ش رو شما نمیزنی

باسن اسمون جر خورده ایشون افتاده پایین ک اینجوری حرف میزنه؟ 

عزیزم دیگه باید بهش بگی اکسکسی ک از الان انقدر سرده و بی ادب و بی ملاحظه عجیبه ک دکمه ش رو شما نمیزن ...

همون من زیادی دورشو گرفتم فک کرده کیه دیگه😕فک نکنم هیچ دختری دراین حد تحملش کنه وهیچی نگه بهش

مگه احمقتراز من پیداشه

اعتراضم میکنی چرا باهام اینطوری حرف زدی میگه تقصیرخودته به من ربطی نداره

غلط کرده

لطفا کات کن با این آدم آینده ای نداری

پتریکور petrichor واژه یونانی است که به ترکیب منحصر به فرد باران و خاک خشک گفته می شود که رایحۀ بسیار دلنشینی دارد و از آن با عطر نم خاک یاد می شود.

همون من زیادی دورشو گرفتم فک کرده کیه دیگه😕فک نکنم هیچ دختری دراین حد تحملش کنه وهیچی نگه بهشمگه اح ...

دور از جونت

ولی واسه خودت ارزش قائل شو

اینو تربیتش هم بکنی فردا میره حاصل تربیت تو رو ب ی دختر دیگه ارائه میده

در واقع آدمش میکنی واسه تحویل ب نفر بعدی

بفرستش بره ور دل دوستاش

مخصوصا رابطه لانگ هم هستید

معلوم نیست تو شهر خودش چ غلطی میکنه

غلط کردهلطفا کات کن با این آدم آینده ای نداری

نه واقعا ندارم رسما بااین حرفش گفت برام سرگرمی هستی یوقتا حوصلتو دارم یوقتا دیگ ندارم

به جای اینکه اون دنبالم باشه این حرفاروهم میزنه

منم دارم براش

قبلنا خیلی احساسی تربودم نمیتونستم جداشم ازش یا حرف نزنم باهاش

الان دیگ ساعت ده شب خودم شب بخیرمیگم میرم انقد تکرارمیکنم این روندو تاهمه چی تموم شه سرگرمیش ازبین بره😂

دور از جونتولی واسه خودت ارزش قائل شواینو تربیتش هم بکنی فردا میره حاصل تربیت تو رو ب ی دختر دیگه ار ...

اوه اوه نگم از دوستاش

دوستش هم دوست دختر داره هم شوگرمامی داره هم میره به دخترای تو خیابون شماره میده هم به ج...ده ها شماره میده

بعدمیگه نه خیلی پسرخوبیه😂

همیشه هم میادتهران بیشتربا دوستاش وقت میگذرونه 

معلومه دیگ من براش سرگرمیم دکممو میزنه و خاموش میکنه😆

نه واقعا ندارم رسما بااین حرفش گفت برام سرگرمی هستی یوقتا حوصلتو دارم یوقتا دیگ ندارمبه جای اینکه او ...

نه خودش بره نداریم

تو کسی باش ک نمیخوایش دیگه خب؟تو کات کن باهاش

الکی وقتم بیشتر از این هدر نده با این آدم 

تایمتو بزار واسه آدم درستش

پتریکور petrichor واژه یونانی است که به ترکیب منحصر به فرد باران و خاک خشک گفته می شود که رایحۀ بسیار دلنشینی دارد و از آن با عطر نم خاک یاد می شود.

اوه اوه نگم از دوستاشدوستش هم دوست دختر داره هم شوگرمامی داره هم میره به دخترای تو خیابون شماره میده ...

شما رو خودت کار کن ک با همچین ادمای بی ارزش و لول پایینی تو رابطه نمونی

زودتر خودتو از دستش راحت کن

پسره بی تربیت