2777
2789
عنوان

به نظرتون آه پسره دامنش می‌گیره

226 بازدید | 38 پست

دوستم پنج ساله با پسری هست که پسره خیلی دوستش داره ، اونوقت که باهم اشنا شدن سرباز بود طی این سال ها سربازیش تموم کرد و رفت سرکار و خونه خرید حالا میخواد بیاد خواستگاری، پسره خیلی بااحساسی هست و ازگل کمتر به دوستم نگفته

اما دوستم تو این مدت دانشگاهش تموم کرده و رفته سرکار ، محل کار پسری عاشقش شده خیلی بهش کمک میکنه بهش توجه میکنه و جدیدا ازش خواستگاری کرده

الان دوستم میخواد رابطه با پسر اولی بهم بزنه که اون هی التماسش میکنه و ولش نمیکنه و با همکارش اشنا بشه

به نظرتون کارش بده؟ این حق نداره؟ میگه دیگه رابطه ام با اولی برام جذابیتی نداره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای سرش میاد

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

این همه پسرا دخترارو بیخیال شدن یبارم دخترا🤷‍♀️

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
۲۵

ببین من دقیقا تو همچین رابطه ای بودم ولی من پاش موندم و پسره عوض شد

ی موقعی تو میمونی ولی طرف مقابلت تغییر میکنه

خدا بزرگه ماهو میده به شب من❤ تو برو بچسب به بنده ی خدا من وصل خدا میشم 

نه حق نداره،مگه لباسه ،که جذابیتی براش نداره عوضش کنه؟

البته بهتره کات کنه،چون پسره لیاقتش بیشتر از دوستته.

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
ببین من دقیقا تو همچین رابطه ای بودم ولی من پاش موندم و پسره عوض شدی موقعی تو میمونی ولی طرف مقابلت ...

ولی این پسره از اول رابطه تغییری نکرده هرچی پیش رفته غلاقه اش بیشتر شده

از طرف من ب دوستت بگو خیلی جیندرلاس و واقعا راس میگن که اینا شانس دارن و اره چوبشو ی جا میخوره

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره