2777
2789
عنوان

باردارم حالم خیلی بده بچه ها😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 29 پست
دکتر بیخود گفت. اندازه‌ شکم ربطی به وزن جنین نداره. الان چند هفته ای

اول ۲۵ هفته🥲

ولی تو پهلو به پهلو شدن سنگینیشو حس میکنم اگه وزن خودش باشه ریز نباید باشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

غزیزم منم همینم به خدا مردم از بس فکر کردم به اینکه سالمه یا نه سی شسش هفتمه

همش غصه میخورم تازه تو سونو سی دو هفته ک رفتم گفت رشد سرش دو هفته جلوتره عصابم خورد شده همش فکر بد میکنم

غزیزم منم همینم به خدا مردم از بس فکر کردم به اینکه سالمه یا نه سی شسش هفتمههمش غصه میخورم تازه تو س ...

این همه سونو برای چیه برای منم ۲۸ هفتگی نوشته

بخدا نمیکشم دیگه استرس سونو رو

هربار قلبم از جا در میاد

این همه سونو برای چیه برای منم ۲۸ هفتگی نوشتهبخدا نمیکشم دیگه استرس سونو روهربار قلبم از جا در میاد

من بیست هشت نرفتم همون سی دو رفتم این سی شیش هم اخریشه برا تعین نوع زایمان و اکاهی از بچه

من بیست هشت نرفتم همون سی دو رفتم این سی شیش هم اخریشه برا تعین نوع زایمان و اکاهی از بچه

ایشالا به سلامتی زایمان کنی همشهری❤️

من چون دکترم گفت ریزه برام نوشت یوقت خون رسانی مشکل نداشته باشه

ولی من سنگینیشو تو پهلو به پهلو حس میکنم انگار میخاد کمرمو بشکافه

ایشالا به سلامتی زایمان کنی همشهری❤️من چون دکترم گفت ریزه برام نوشت یوقت خون رسانی مشکل نداشته باشهو ...

ممنون عزیز ذلم تو هم همینجور سعی کن زیاد فک نکنی داغون میشی خود نی نی رفلاکسی میشه کولیکی میشه پدرتو درمیاره

دکترای حالا سوادشون اونقد نیست اگرنه زمان قدیم نه سونو بود نه دکتر بود همه به دنیا میومدن این بیماری مشکلاتم نبود