2777
2789
عنوان

دخترای عاقل و با سیاست بیاددد

250 بازدید | 37 پست

بیاید کمکم کنید

من بعد از یه مدت خیلی خیلی طولانی از یه اقایی خوشم اومده

واقا به دلم نشسته اگه با این ازدواج نکنم تا همیشه تو دلم میمونه تاحالا از کسی اینقدر خوشم نیومده بوده 

نگید اگر ازدواجی باشه و فلان میاد میگیره خودش

تهش که با یه نفر ازدواج میکنه با منم که تو رابطست فقط بگید من چجوری باید رفتار کنم که بدون اینکه مستقیم بگم بفهمه هدفم ازدواجه و یه کاری کنم بیاد خاستگاری 

چله یا دعا بردار

از خدا بخواه

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوب مستقیم بهش بگو چرا میخوای لقمه رو دور سرت بچرخونی بگو من دنبال روابط زود گذرو بی هدف نیستم میخوام ازدواج کنم بگیری بسم االله منم الان با ی نفر تو رابطه ام بهش رُک گفتم گفتش آشنابشیم ی مدت تفاهم داشتیم منم قصدم ازدواج 

چه دعایی چه چله ای بگو بهم

چله حدیث کسا

چله نماز اول وقت

چله سوره ی کوثر

نماز جعفر طیار اینا شنیدم تاثیر داره

چله حق شناسم میتونی ولی خیلی سخته

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

اینکه ازش خوشت میاد، خوبه. اما دلیل کافی نیست برای ازدواج. فاکتورهای مختلف رو در نظر بگیر ببین این آقا این فاکتورها رو داره یا نه. اخلاقتون ، فرهنگتون، خانواده هاتون، تحصیلاتتون، اهدافتون توی زندگی، طرز فکرتون، مسائل جنسی، آداب و رسوم ، ووو به همدیگه میخورین یا نه.

و آیا اون آقا از لحاظ روانی سالم هست یا نه.

همه اینا با شناخت کافی به دست میاد.و مشاوره قبل ازدواج

اگه طرف ازدواجی باشه و ببینه زن زندگی هستی، بعد از اینکه رابطه به یه حد خاصی از پختگی رسید میگیرتت.

حالا با توجه به لایف استایل طرف باید ببینی زن زندگی از نگاهش چطوره ولی به طور کلی باید انرژی زنانتو تقویت کنی.

خوب مستقیم بهش بگو چرا میخوای لقمه رو دور سرت بچرخونی بگو من دنبال روابط زود گذرو بی هدف نیستم میخوا ...

اخه بعد فکر کن مرده بگه نه