2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم زودتر جراحی کنید بهتره تا آسیب به باقی دندوناتون نزنه

دقیقا فک پایین احساسم میکنم داره خورد میشه.. گوشام صدای زنگ میاد توشون.همین چند شب پیش خودم دست زدم میبینم درد میکنه با یه سرچ تو اینترنت فهمیدم ممکنه همه این دردا از این نهفته باشه.. دردم داشتید شما؟ 

دقیقا فک پایین احساسم میکنم داره خورد میشه.. گوشام صدای زنگ میاد توشون.همین چند شب پیش خودم دست زدم ...

من دو سه ساله همش لثه و گلوم عفونت میکنه دکتر حلق و بینی هم رفتم گفت از لوزه نیست دیگه چن روز پیش رفتم جراحی کردم ببینم بعد از این هم همین علائمو دارم یا نه

من دو سه ساله همش لثه و گلوم عفونت میکنه دکتر حلق و بینی هم رفتم گفت از لوزه نیست دیگه چن روز پیش رف ...

دقیقا منم همینطورم پیش حلق و بینی رفتم.. گوشام سالم، فقط گفت ساییدگی فک که بازم گمون نکنم از اون باشه علایمم به ساییدگی نمیخوره بیشتر به دندان عقل نهفته میخوره.. منم همش گلوم درد میگره، فک پایینی فشار روشه