2777
2789
عنوان

یه سوال جدی از اقایون

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 37 پست
اها ینی میخوای بگی به تیپ بقیه دخترا ربطی داره هنوز نسلتون منقرض نشده شماها من هزاران بار دیدم به زن ...

هر دو طرف به نظرم باید رعایت کنن

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره تا زمانی که بااین مردای ندید بدید هرزه ایران طرفیم باید رعایت کنیم

اصلا بحث مردا نیست عزیزم

شما برای ارامش خودت رعایت کن

به عنوان ی دختر میدونم چقدر سخته تیکه شنیدن از اقایون

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
اصلا بحث مردا نیست عزیزمشما برای ارامش خودت رعایت کنبه عنوان ی دختر میدونم چقدر سخته تیکه شنیدن از ا ...

ولی جدی خیلی بد شدن ادما

اصلا بحث مردا نیست عزیزمشما برای ارامش خودت رعایت کنبه عنوان ی دختر میدونم چقدر سخته تیکه شنیدن از ا ...

من میگم به زن چادری به بچه به نوزاد رحم نمیشه بعد میگید رعایت من میگم امروز لباس گشاد پوشیده بودم حتی جذب نبود یارو میگه چ سینه هایی یه نگاه به خودم کردم اصن سینمم معلوم نبود چرا انقدر گول میزنید خودتونو قبول کنید مردا ایران تربیت درست نشدن شاید نسل بعدی یکم یهتر بشه

من میگم به زن چادری به بچه به نوزاد رحم نمیشه بعد میگید رعایت من میگم امروز لباس گشاد پوشیده بودم حت ...

میگم که عزیزم هردو طرف باید رعایت کنن اون مردام کارشونو تایید نکردم من

جدیشو میخوای 75درصد آقایون شرمشون میشه از این کار اون مابقی اختلال عاطفی کمبود عزت نفس ناتوانی توارتباطه باجنسه مخالف

اقاهستم مشاوره ناراحتی روحی روانی اعصاب در خدمت هستم

اینکه شماها تیکه میندازید هم مقصرش زنان؟رو که نیست سنگ پای قزوینه

اون دیگع برمیگرده به انسان بودن طرف ، بعضیا اینجوری بار اومدن و دلیلشم زیادی رو دادن بعضی از شماهاس 

این ک من بخام اینجا از هم جنسام دفاع کنم یا جا نماز آب بکشم نه اصلا اینطور نیست ولی میخام بگم خوب و بد تو هر دو جنس هست نمیشه گفت چون بعضیا فرهنگ ندارن بیشعورن و تربیتشون درست نبوده بگیم همه ی مردا بدن یا بالعکس .. نمیشه ترو خشکو باهم سوزوند .. قطعا که این کار هیچ حس خوبی نداره هر کسی هم ک این کارو میکنه مریضه بی غیرته بی شخصیته یه موجودیه ک اسمشو نمیشه انسان گذاشت .. 

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ
اون دیگع برمیگرده به انسان بودن طرف ، بعضیا اینجوری بار اومدن و دلیلشم زیادی رو دادن بعضی از شماهاس

رو نمیخواد هر کی از راه بیاد شما به خودتون اجازه میدین تیکه بندازین یا دستمالی کنید

احتمال تجاوز از طرف مرد به زن بک در پنج هست

این یعنی روتونو کم کنید ‌

رو نمیخواد هر کی از راه بیاد شما به خودتون اجازه میدین تیکه بندازین یا دستمالی کنیداحتمال تجاوز از ط ...

اصلا چیزی ک شما میگی درست ، ولی تا سیگنالی از طرف مقابل دریافت نکنع بنظرم تیکه نمیندازه 

اصلا چیزی ک شما میگی درست ، ولی تا سیگنالی از طرف مقابل دریافت نکنع بنظرم تیکه نمیندازه

جمع کن این حرفا دورانش تموم شده

هیچ زنی نیست که در امان باشه

خانوادت هم میزن بیرون حتما براشون پیش اومده 

پس تقصیراتتون رو گردن بکی مثل خواهر مادر و زن خودتون نندازید