2777
2789
عنوان

یه سوال جدی از اقایون

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 38 پست
واقعا حالم از هرچی مرده تو این 25سال سنم بهم میخوره یه مشت نر هرزه از مذهبیش گرفته تا قرتیش

مذهبی که نگو مذهبی نما بگو عزیز

کسی که اصلا کار حرام نکنه میگن باتقوا اون کارش درست اخلاق ووو رعایت کنه

وگرنه من میشناسم طرف ۲رکعت نماز نمیخونه ملت فکر میکنن مذهبیه

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من از شما معذرت میخام شما درست میگی

من باحجاب رفتم بیرون خرید کردم منتظر همسرم بودم بیاد منو یوار کنه دستم خیته شد دور میدون حر ابمیوه فروشی هست صندلی سنگی هم هست ...اونجا وسیله ام گذاشتم نشستم تا همسرم برسه چندتا جوون بودن بی ادبی ندیدم یه پیرمرد اندازه پدربزرگم خیلی پیر یه حرکت زست انجام داد نشون میده اون پیر خرفت تو جونیم حروم بوده تا الان ک پیرمرد خرفت شده..

من باحجاب رفتم بیرون خرید کردم منتظر همسرم بودم بیاد منو یوار کنه دستم خیته شد دور میدون حر ابمیوه ف ...

ممنون از شما ، من نمیخام داره کنم اما مشکل ما اینا همه رو ب ی چشم میبینیم ،

بنظر من پسرا دو دستن  ، اونایی که سرکار و مشغول چرخوندن زندگی خونواده ک وقتی برا تیکه و دوستی و اینجور چیزا ندارن ، اما دستع دوم ک بابا پول میریزه تو جیبشونو میگفتن دنبال دخترای مردم ، بدبختی همین جایی که همه رو با ی چوب می‌زنیم 

ممنون از شما ، من نمیخام داره کنم اما مشکل ما اینا همه رو ب ی چشم میبینیم ،بنظر من پسرا دو دستن ، ا ...

کلا افراد اختلالی چ زن چ مرد اینجورن تو قرانم به عنوان مریض قلب معرفی میشن.

جمع کن این حرفا دورانش تموم شدههیچ زنی نیست که در امان باشهخانوادت هم میزن بیرون حتما براشون پیش اوم ...

دقیقا لابد خودشم یه مریض عوضیه که اینجور خودشو توجیح میکنه 

سوال پرسیدی جوابتونو دادم ، این چ طرز حرف زدنع؟

تو لابد خودت یکی از. همونایی و اینجور توجیح میکنی خودتو لابد این خانومه که انقدر به خودش رسیده یا لباسش کوتاهه خوشش میاد بهش تیکه بندازم