2777
2789

سلام و‌درود🤞🏻🌿

من هرروز خونه تمیز میکنم ، بعد آخر شب که میخوام بخوابم با یه نگاه میبینم خونه تقریبا ترکیدس🥵

کلا هم سه نفریم یه نی نی هفت ماه دارم..

عادتمه که نمیزارم خونه نامرتب باشه، 

ولی دیدم بعضی ها عینه خیالشون نیست، کاش منم عینه خیالم نبود🤧

شماها چطور هر روز یا در هفته چندبار؟

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوهوم

دوتا بچه ۶ و ۷ ساله دارم

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

ی روز درمیون تمیز میکنم دونفریم

چقد تمیز میمونه؟

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

هرووززز

تا آخر شب تمیزه بازم؟

وای نگو احساس میکنم دارم وسواس میگیرم روزی چند بار تمیز میکنم جمع میکنم اصلا نمیتونم بیخیال بشینم. ی چیز رو زمین افتاده باشه تا سرجاش نزارم رو مخمه.

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              
من هرروز در حد مرتب کردن و گردگیری انجام میدمهفته ای یبار جارو

مثل من

بعد چقد دووم داره تمیزی😬

اوهومدوتا بچه ۶ و ۷ ساله دارم

عزیزم

پس اوضاع داری میدونم🫢