2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برای وسواستون چیکار کردین برای درمانش؟

هیچکاری. والا زنگ زدم آستان قدس گفتم من مرجعم آیت الله مکارم هستن میتونم تو مسئله وسواس طبق فتوای آیت الله مظاهری عمل کنم گفتن متنجس نجس کننده نیست برای شخص وسواس؟بهم گفتم که آیت الله مکارم هم همین نظرو دارن نمیدونم چه کنم

هیچکاری. والا زنگ زدم آستان قدس گفتم من مرجعم آیت الله مکارم هستن میتونم تو مسئله وسواس طبق فتوای آی ...

چرا طبق فتوای خود ایت الله مکارم نگفتین میخواین عمل کنین؟ فتواشون تو این مورد چیه؟

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
چون ندیدم تو فتواشون همچین چیزی بگن

امکان نداره چنین‌چیزی

امکان نداره مرجعی درباره مسئله شرعی حکم نداده باشه

زنگ زدید از دفترشون پرسیدید؟ 

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
امکان نداره چنین‌چیزیامکان نداره مرجعی درباره مسئله شرعی حکم نداده باشهزنگ زدید از دفترشون پرسیدید؟

افراد وسواسى نباید به علم خود در طهارت و نجاست توجّه کنند، بلکه باید

ببینند افراد معمولى در چه مورد یقین به طهارت یا نجاست پیدا مىکنند، و به همان ترتیب عمل کنند، و براى ترک وسواس بهترین راه بى اعتنایى است.

فتوای آیت الله مکارم 

افراد وسواسى نباید به علم خود در طهارت و نجاست توجّه کنند، بلکه بایدببینند افراد معمولى در چه مورد ی ...

خوب این جواب کامله خواهر

شما اینطور بررسی کنید، اگه یقین داشتید که نجسه، پس نجسه

اما اگه شک داشتید حتی یک درصد، پس پاکه

تا خالا شده شک داشته باشید اما بازم بگید نجسه؟

خوب این جواب کامله خواهرشما اینطور بررسی کنید، اگه یقین داشتید که نجسه، پس نجسهاما اگه شک داشتید حتی ...

خب آدم وسواسی سریع به نجاست یقین میکنه که برا آدم معمولی اینطور نیست و حتی مراجع میگن آدم وسواسی یقینش هم بی اعتباره 

خوب این جواب کامله خواهرشما اینطور بررسی کنید، اگه یقین داشتید که نجسه، پس نجسهاما اگه شک داشتید حتی ...

ایشان در جای دیگر می‌فرماید:

«منشأ وسواس، ناآگاهی نسبت به مسائل شرعی است و تنها راه‌حل آن، آشنا شدن به احکام دینی و بی‌اعتنایی به وسواس است. وظیفهٔ شما این است که مانند سایر مردم متدین عادی عمل کنید (هرچند به نظر خودتان کافی نباشد) و بیش از آن وظیفه‌ای ندارید. ما مسئولیت اعمال شما را برعهده می‌گیریم. اگر با دقت به دستور فوق عمل کنید ظرف مدت کوتاهی نجات می‌یابید. برای موفقیت شما در عمل به دستور فوق دعا می‌کنیم». (2)

«افراد وسواسی نباید به علم و یقین خود در طهارت و نجاست توجّه کنند، بلکه باید ببینند افراد معمولی در چه مورد یقین به طهارت یا نجاست پیدا می‌کنند و به همان ترتیب عمل کنند و برای ترک وسواس، بهترین راه، بی‌اعتنایی است». (3)

خب آدم وسواسی سریع به نجاست یقین میکنه که برا آدم معمولی اینطور نیست و حتی مراجع میگن آدم وسواسی یقی ...

باه

چیزی که تجربم میگه اینه که دقیقا به اون حکمه عمل کنید

مثلا تو نماز چهار رکعتی، کسی که شک‌کنه تو رکعت سوم تموم کرد یا‌چهارم، بعد تموم شدن نماز باید یع رکعت نماز احتیاط بخونه

اما این حکم برای فردیه که وسواس نداره تو نماز و کثیرالشک نیست

اونی که کثیرالشکه نباید اعتنا کنه. یعنی نگه که نه منم باید احتیاط بخونم، دیگه مرجع گفته نمیخواد بخونی

شما هم زیاد اعتنا نکنید. هرچی مرجع میگه همونو عمل کنید

و اینکه شنیدم وسواس از غلبه سودا میاد، علاوه بر بی اعتنایی، مزاجتونم اصلاج کنید خیلی کمک میکنه