2777
2789

فکر کنم چون میدونی نجس بوده نباید استفاده کنی اما اگر مقدار نجاست خیلی کم بوده یا بدن به اندازه ای مرطوب نبوده که بتونه حوله را خیس کنه اشکال نداره و اگر بعد از نجس شدن در معرض افتاب پهن میکردید اگر عین نجاست دیده نمشد پاک میشد

این به وسواس ربطی ندارهاستارتر اگه میدونید یک جاییش نجسه پس استفاده نکنید نجسه

۱پرسش: آیا یقین فرد وسواسی در حکم شک می باشد؟
پاسخ: فتوای واضح و صریح همه فقهاء بر اساس مدارک و ادله شرعیه این است که: وظیفه شخص وسواسی اعتنا نکردن به وسواس می باشد، و هر جا در طهارت چیزی دچار شک شود باید بنا را بر پاک بودن آن چیز بگذارد، بلکه حتی اگر در موردی یقین به نجاست پیدا کرد – که معمولا برای سایر مردم در این موارد یقین به نجاست پیدا نمی شود – علم و یقین وسواس اعتبار ندارد، و بر او واجب است که بنا را بر طهارت بگذارد . پس اگر شخص وسواسی به این فتوای شرعی عمل کند و در موارد شک در طهارت بلکه در موارد یقین به نجاست هم بنا را بر پاکی بگذارد نزد خدا معذور است اگر چه در واقع لباسی که در آن نماز خوانده یا غذایی که خورده نجس بوده باشد.

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین خواهرگلم شما خیلی حساسی تاپیکاتوخوندم، خودتو اذیت میکنی گناهه خدا راضی نیست، اهمیت نده، بجه هاتم اذیت میشن، مگه ماچندسال عمرمیمنیم چرا آزارداری، خداسخت نگرفته، اسلام سخت نیست عزیز، چیزی که یقین داری باچشم میبینی نجسه فقط نجسه، اگروشایدواما درست نیست، بس کن، رهاکن خودتو ازافکار اذیت کننده 

فکر کنم چون میدونی نجس بوده نباید استفاده کنی اما اگر مقدار نجاست خیلی کم بوده یا بدن به اندازه ای م ...

بآور کن من اصلا یادم نمیاد که چجوری نجس شد از طرفی هم وسواس نجاست و پاکی دارم حتی یادم نمیاد که نجاست رو روش دیدم یا نه

۱پرسش: آیا یقین فرد وسواسی در حکم شک می باشد؟پاسخ: فتوای واضح و صریح همه فقهاء بر اساس مدارک و ادله ...

لااقل بگید از چه سایتی و برای چه مرجعی هست

ایشون یقین دارن نجسه

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

تستارتر ۰۹۶۴۰۰ مرکز پاسخگویی به سوالات شرعی

اگرم وسواس دارید درمانش کنیدط وسوسه از شیطان میاد باعث دوری از خدا میشه

راهشم اینه وقتی بر فرض حکم فللن مسئله اینه که پاکه، دیگه کنکاش نکنید و بیخیال بشید

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

[QUOTE=366682322]لااقل بگید از چه سایتی و برای چه مرجعی هست ایشون یقین دارن 

«استفتاء اختصاصی سایت هدانا از دفتر حضرت آیت الله العظمی خامنه ای»

شاید این مطالب را هم بپسندید:
آیا تکرار اذکار نماز اشکال دارد

شك در وضو مطابق نظر ۱۰ مرجع

تست اختلال وسواس فکری یا عملی

وسوسه از شیطان است

سوال: آیا این گفته درست است که  وظیفه شخص وسواسی اعتنا نکردن به وسواس می باشد، و هر جا در طهارت چیزی دچار شک شود باید بنا را بر پاک بودن آن چیز بگذارد، بلکه حتی اگر در موردی یقین به نجاست پیدا کرد – که معمولا برای سایر مردم در این موارد یقین به نجاست پیدا نمی شود – علم و یقین وسواس اعتبار ندارد، و بر او واجب است که بنا را بر طهارت بگذارد . پس اگر شخص وسواسی به این فتوای شرعی عمل کند و در موارد شک در طهارت بلکه در موارد یقین به نجاست هم بنا را بر پاکی بگذارد نزد خدا معذور است اگر چه در واقع لباسی که در آن نماز خوانده یا غذایی که خورده نجس بوده باشد.

پاسخ: بله، صحیح است.
منبع: استفتاء سایت هدانا از دفتر استفتائات آیت الله العظمی خامنه ای.

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
من اینجا بارها زنگ زدم

خوب چی گفتن؟

[QUOTE=366682322]لااقل بگید از چه سایتی و برای چه مرجعی هست ایشون یقین دارن «استفتاء اختصاصی سایت هد ...

👍

نه راجب این سوالم که نه سوال های دیگه

برای وسواستون چیکار کردین برای درمانش؟

والا وسواسیم .خیلی وقت هست که نجس شده ولی خب استفاده نداشتم اون موقع که یقین کردم به نجاست الان شک ک ...

وقتی یقین ندارید پاکه 

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....