2777
2789

دلم نگیره دیگه با چشم اشکی نخوابم 

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حرف دلمو زدی چقدر دلمو شکستن تهمت ناحق زدن آبرو به ناحق بردن  خدا فقط نگاه کرد تازه بهتر شدن  حوشبخت تر شدن سالم تر شدن چون دیدن خدا که کارشون نمیکنه فقط تماشاچیه حالا اگه من به یکی بگم بالا چشمت ابرو ببین چکار میکنه  

حرف دلمو زدی چقدر دلمو شکستن تهمت ناحق زدن آبرو به ناحق بردن خدا فقط نگاه کرد تازه بهتر شدن حوشبخت ...

کاری ندارم خدا چکار میکنه نمیکنه

چون دنیا دار مکافات نیست اونور همه این چیزا هست

ماییم که بیصبریم

قطعا توقع داریم ببینیم کسی که روحشو به شیطان فروخته، تو ظاهر چه اتفاقی براش میفته 

دید ما ظاهریه

ولی منی که گله میکنم خسته شدم

مثلا توی چندروز مدام چند نفر بهم این جریانو یادآوری کنن که من چقدر تنهام و اونا چقدر خدم و حشم و رفیق و فلان دارن ، من پیامبر و امام نیستم کم میارم و الانم اصلا ناراحت نیستم که شکایت کردم پیش خدا که فلان و... نباید شکایت کرد. هرکی باشه صداش درمیاد. ولی خب بعد شکایت و دعا دیگه نباید پبگیر شد. در حد تخلیه انرژی و کمک خواستن. بقیش دیگه کارای سیستمی داره🙂من درکشو ندارم اصلا ذهنمم کشش نداره ولی قشنگ مشخصه اونی که روحشو به شیطان فروخته، خدا فکر نکنم خودشم از دست اون آدم راضی باشه . خودشم میفهمه  درسته غم انگیزه ولی خب منم به خودم حق میدم برم شکایتشو بکنم پیش خدام. ولی پیگیری پرونده دست من نیست

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
دقیقا خدا کجاست ؟ من هر شب با آرزوی مرگ میخابم نیست

دیگه اینو باید بری بپرسی سنگاتو باهاش وابکنی 

ولی خب منی که میدونم هست مطمئنم دلم میگیره خب یه وقتاییم شکایت میکنم که آره اینا رو سرم سوار شدن کاش جمشون‌کنی

خداهست قطعا

بله عزیزم بر منکرش لعنت

تو خوبی بی نقصی عالی هستی،همین

مرسی عشقم😓❤️‍🩹🥰