2777
2789
اخی عزیزم چه فشاری به شما وارد شده الهی بمیرم مادرو بچه فوت کردن خدا رحمتشون کنه

خدانکنه عزیزم خدا همه رفتگان و بیامرزه بنده خدا مادر دختره هم دق کرد و تا چهلم دختر و نوش فوت کرد

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
علت تشکیل خوابه که تعبیرداره یعنی چی؟

کمی توضیح دادنش سخته اما به صورت کلی رویا دو حالت داره

یا رویا نیست یه اتفاق و رویداده که خب معمولا همون اتفاق میوفته 

یا رویاس که دلیل داره تشکیلش

اکر رویا باشه دلیلی در پشت پرده داره رویا رو میسازه که بهش میگن کارما 

رویا محتوای داخل کارما هست (کتاب یوگای میلام خواب رویای تبتی)

پس باید معبر علم به منشا کارما داشته باشه تا تعبیرش کنه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یعنی جی عزیزم

در دوره سیاه اروپا افرادی که استعداد اینو داشتن که رویاشون مستقیم به پاقعیت تبدیل بشه یعنی زود تعبیر بشه dream walker میگفتن 

این استعداد رو یه استعداد سیاه میدونستن و افرادی که این استعدادو داشتن اگر میفهمیدن 

زنده زنده به جرم ساحره بودن میسوزوندن 

الآن اسمش عوض شده شده لوسید دریم یا رویای شفاف که توی دنیای الان یه استعداد خیلی مثبت به حساب میاد

کتاب یوگای میلام رو انجام بده و تمرین کن کتاب خواب دیدن در بیداری هم بخون

ممنونم باعث میشه چی بشه 

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
در دوره سیاه اروپا افرادی که استعداد اینو داشتن که رویاشون مستقیم به پاقعیت تبدیل بشه یعنی زود تعبیر ...

اها یعنی میتونی خواسته ها ورویاهاتو یه جوری بگی که انگار واقعیته بعدبه واقعیت تبدیل میشه

اها یعنی میتونی خواسته ها ورویاهاتو یه جوری بگی که انگار واقعیته بعدبه واقعیت تبدیل میشه

نه

در اسلام و دین خودمون بهش میگن رویای صادقه 

عین یک پیام 

رویایی که از آینده خبر میده 

اگر در اروپای قدیم این استعدادو پیدا میکردن میکشتنش 

اخه چرا

نمیدونم موجودات عجیبی بودن 

عین گالیله که گفت وضعیت خورشید به دور زمین اشتباهه و زمین به دور خورشید میچرخه میخواستن اعدامش کنن 

کلا با هرچی استعدادو علمو و..... بود کلیسا میونه خوبی نداشت 

همشهمه دوستام خونوادم و ....میدونن من بخابم یه واقعیتیو دارم میبینم😂یعنی خواب من=پیشبینی آیندهمیدون ...

دوست منم هر خوابی ببینه تعبیر نداره چون عینه همون خواب اتفاق میفته

یه صلوات واسه حضرت مهدی بفرس  الهی دلت شاد شه.