2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سمت این چیزانرو‌عزیزم ...پای موجودات غریبه و ماورایی نیارتو زندگیت....به قران و اهل بیت متوسل شو ... ...

هر راهیو امتحان کردم نشد ک نشد

دیگه آخرین امیدم اینه.

دعانویسا اگه کاربلد بودن ، زند گی خودشون سرسامون میدادن ....بالفرض اگه ،یه چیزایی درست گفتن و کارت راه انداختن، از قدرت های شیطانی و اجنه کافر کمک میگیرن که آخر عاقبت نداره....یه مورداینکه ، دعا وطلسم برای آدمای بااعتقاد قوی عمل نمیکنه ...

[QUOTE=367015824]آنلاین شیادن همش پولتوع دور میریزی فقط اخع چ دعا کنیه که آنلاین انجام بده اونم بدون اینکه ببینتت[/QUOTE

تو شهرمون کسیو سراغ ندارم

نمیخوامم کسی بفهمع نمیتونم بپرسم از کسی

دعانویسا اگه کاربلد بودن ، زند گی خودشون سرسامون میدادن ....بالفرض اگه ،یه چیزایی درست گفتن و کارت ر ...

خودم بخدا همه اینارو میدونم

میدونم درست نیس میدونم گناهع ولی خوب آخرین راهه

هر راهیو امتحان کردم نشد ک نشددیگه آخرین امیدم اینه.

قدرت مطلق و چاره ساز فقط الله متعاله ...ایمانت رو قوی کن عزیزم ..یه مورد دیگه اینکه ، وقتی به هرچیزی اعتقادداشته باشی همون برات اتفاق میفته ..اعتقادت این باشه که سحر و جادو و دعا الکیه ، باخودت  بگو برای من که ایمان واعتقادم به خدا زیاده وباور دارم همه چیز دست خدای ، این سحر و دعا ها عمل نمیکنه

خودم بخدا همه اینارو میدونممیدونم درست نیس میدونم گناهع ولی خوب آخرین راهه

ان شاالله هرانچه خیر وخوبی ، خدا نصیب و روزیت کنه ...خدا خودش بی نیازت کنه ازاین مسائل و چاره سازت بشه ...حاجت روابشی عزیزم