2777
2789
عنوان

میشه بیاین شکاک بودن

242 بازدید | 42 پست

سلام ببخشید من شدیدا شکاک و بد دلم چیگارکنم بتونم اعتماد کنم تاحالا نه خیانت دیدم نه چیزی ذیدم ازش ولی همیشه دنبال یچیزیم پیدا کنم ازش دارم‌روانی میشم کلافه شذم همیشه گیرمیذم میره بیرون فکرمیکنم دروغ میگه با یکی ذیگس کلافم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از علاقه زیادهباهاش صحبت کن حل کنین اگه نشد برید روانپزشک عزیزم درکت میکنم منم اینجوریم از بس دوسش د ...

خیلی باهام صحبت کرده همیشه بهمدمیگه من خیلی گیرمیدم رومخم خیلی شدید حتی به بچه های فامیلاشونم حسودم دست خودمم نیست خس میکنم یکم دقگه اینجور کنم رابطم میریزه بهم

از علاقه زیادهباهاش صحبت کن حل کنین اگه نشد برید روانپزشک عزیزم درکت میکنم منم اینجوریم از بس دوسش د ...

ربطی نداره دوست عزیز همیشه علاقه زیاد نیست شاید این خانم اینطور باشه ولی نمیتونی ندیده و نشناخته بگی بخاطره علاقست

گفتم نژاد پاکت؟گفتا که آریایی!گفتم از چه قومی گفتا که بختیاری!👑🎹

فقط روانشناس میتونه کمکتون کنه و اگر اهل مطالعه هستین کتب اخرین راز شاد زیستن از اندرو متیوس رو بخون ...

خیلی میترسم میترسم اعتمادکنم مبترسم همش قکرمیکنم نمیخادم یا فکرنیکنم دروغ نیگه بارها تهمت زدم بهش کلافم همین الانم گریم گرفت از کارام

به نظرتون چی باعث میشه تو بچگی اینجور بشه

مثلا خیانت یکی از نزدیکانتو دیدع باشی

مثلا من توبچگی بابام باعث شده که از مردا بترسم 

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.