2777
2789
عنوان

با زدن بچه به نیت تربیتش موافقید یا مخالف🤦

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 88 پست
پس تکلیف ما چیه پدر همرو در آورده

در مورد گیم نت رفتن  یه دستگاهشو تو خونه بخرید دیگه نمیره . پسر من یه مدت خیلی می‌رفت. واسش خریدیم الان فقط تو خونه بازی می‌کنه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نهههه به هیچ وجه!!!!

من دیدم طرف معتاد شد پدرش ورشکسته هم بود خودش تو بدترین شرایط بود اما انقدر حامی بود پسرش ترک کرد درست شد برگشت.

خیلیا رو دیدم برگشتن و پیشرفت کردن.

یکی هم دیدم انقدر نفرین می کرد به جون پسرش که حرف گوش کن نبود و اعتیاد داشت تا آخرش پسره خودشو کشت.

قرار نیست بچه رو تا وقتی خوبه و همه چی باب میل پدر و مادرها بخوانش تو سختیا هم باید کنارش بود راهش زدن نیست به نظرم.

وقتی ببینم نظرت مخالف منه و دنبال تفتیش عقاید منی نظری که دادی رو می بینم،می خونم و رد میشم،دنیا ارزش بحث نداره‌.......

اون موقع که باید تربیت میکردن 

نکردن

الان با کتک زدن نوجوون ۱۶ ساله چیزی حل نمیشه

به خدا که .... خداشاهده که....یَک جوری از همتا بَدُم مِیه ، یَک جوری همتا حال بهم زنین😒😮‍💨که اگر از نزدیک ببینُمتان ، اول یکم نِگاهتان مُکُنُم😐😐😐بعد ... یَک ماچ گنده از پیشانی مُکُنُم😚 بعدشم یَک پس گردنی مُحکم مِزنُم... 👋مُگُم برو دیوِنِه خیلی دوست دِرُم😍مریضمُ خودتایِن🤨

پسر بزرگو‌ مگه میشه زد یا دیگه تربیتش کرداخه؟تربیت تا هفت سالگی بشه چون بعدش بچه باهوش میشه تو جامعه ...

خب حالا که نر خر شده چیکارش کنیم 

اتفاقا تا ده سالگیش عالی بود اما بعد ها که دوست ناباب پیدا کرد اخلاقش وحشتناک شد

الان تو سن نوجوانی هر کار ی کنی فقط حرف خودشه باد غرور داره تا بیست دو سالگی کم کم خوب میشه سعی کن محبتش کنی نه لج کنی باهاش مثل ی دوست باهاش باش سعی کن کم کم از گیم دورش کنی 

در مورد گیم نت رفتن یه دستگاهشو تو خونه بخرید دیگه نمیره . پسر من یه مدت خیلی می‌رفت. واسش خریدیم ا ...

اتفاقا خریدیم اما خیلی معتاده بیست و چهار ساعت پایه اونو چیکارش کنیم آدم شه بفکر ایندش باشه🤦

خدا لعنتش کنه همه جوره حمایتش می‌کنه بچه عین معتادا میمونه نصف شب میاد خونه راه حلی نداری شما؟

حمابت افراطی ..نه عزیزم .ولی میتونید حتما مشاوره  تخصیی بگیرید ..تو این سن حساس هم خیلی باید با تدبیر برخورد کرد ...این جور مردا فکر میکنند هنر میکنند نمیدون زندگی بچشون رو خراب میکنند ..

مرا هزار امیدُ هر هزار تویی💚خدا💚
نهههه به هیچ وجه!!!!من دیدم طرف معتاد شد پدرش ورشکسته هم بود خودش تو بدترین شرایط بود اما انقدر حامی ...

خب خیلی معتاده بیست و چهار ساعت گیم میزنم نصف شب میاد خونه همش با دوستاشه همه چی هم میکشن 

به حرف هیشکی هم گوش نمیکنه چیکارش کنیم

بدترین کار سلولهای خاکستریم تو این سن فعال نصیحتش نکنین پیشنهاد بدین نباید حس کنه میترسین از کاراش یا نگرانین بی توجهی نسبت به پرخاشگری حمایته بیش از حد ممنوع تا خاسته هاش کمرنگ بشه 

اقاهستم مشاوره ناراحتی روحی روانی اعصاب در خدمت هستم

خب حالا که نر خر شده چیکارش کنیم اتفاقا تا ده سالگیش عالی بود اما بعد ها که دوست ناباب پیدا کرد اخلا ...

باید از همون اول مواظبش میبودین ک میگین تقصیر حمایتهای بیجای پدرشه..بنظرم اول با پدرش ب توافق برسید چون باز ممکنه حمایت کنه و شما ....

الانم ک تو سن حساس بلوغه اصن نمیشه باهاشون حرف زد اصن..اگه باهاتون مشکل داره باید از مشاور کمک بگیری ...

به حرف هیشکی گوش نمیکنه اصن تایم زیادی هم خونه نیس بگیم مشاور می‌خوایم ببریمت که قیامت می‌کنه🤦