2777
2789
عنوان

با زدن بچه به نیت تربیتش موافقید یا مخالف🤦

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 88 پست
پس چیکارش کنیم همه رو ذله کرده

روانشناس 

باید باهاش صحبت کنید به توافق برسید که برای بهتر شدن دو طرف برید پیش روانشناس

به خدا که .... خداشاهده که....یَک جوری از همتا بَدُم مِیه ، یَک جوری همتا حال بهم زنین😒😮‍💨که اگر از نزدیک ببینُمتان ، اول یکم نِگاهتان مُکُنُم😐😐😐بعد ... یَک ماچ گنده از پیشانی مُکُنُم😚 بعدشم یَک پس گردنی مُحکم مِزنُم... 👋مُگُم برو دیوِنِه خیلی دوست دِرُم😍مریضمُ خودتایِن🤨

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خدا لعنتش کنه همه جوره حمایتش می‌کنه بچه عین معتادا میمونه نصف شب میاد خونه راه حلی نداری شما؟

فقط تا میتونید یه مدت پیگیر باشید 

اگه از چیزی فراری اون مسئله رو حل کنید 

محیط خونه آروم باشه 

دوستان جلو برید 

صبوری کنید خیلی زیاد 

تا میتونید روی خوش نشون بدید که ازتون فرار نکنه 

با کسی که خیلی ازش حساب میبره و دوسش داره کمک بگیرید 

مثل روانشناس ها حرف می زنم 😌مثل فلاسفه فکر می کنم🤔 اما مثل روانی ها عمل می کنم😅

باید از همون اول مواظبش میبودین ک میگین تقصیر حمایتهای بیجای پدرشه..بنظرم اول با پدرش ب توافق برسید ...

البته این مشکل من نیست واسه دوستمه من دارم از زبانش میگم 

این بچه تا وقتی که راهنمایی بره خیلی بچه خوب و سر به زیری بود حتی نماز میخوند اما از وقتی با دوستای نابابش آشنا شده زندگی رو واسه همه زهرمار کرده از هیچ کثافت کاری دریغ نمیکنه

خب حالا که نر خر شده چیکارش کنیم اتفاقا تا ده سالگیش عالی بود اما بعد ها که دوست ناباب پیدا کرد اخلا ...

دوس پسرم میگه بچه بودیم مامانم عین صگ کتکمون میزد😂😂😂😂 

اما ببین داداش بزرگه وزه شده اصلا غیر قابل کنترله 

این دوس پسر من بله چشم قربان گوی مامانشه 

چرا مثلا تو چهارتا جمع خوب همسن خودش معرفیش نمیکنی 

مثلا جمع کوه یا سرگرمیای تخصصی تو همون حیطه مثلا کلاس رباتیکی چیزی بزار لااقل با چهارتا پسر همسن سال خودش ک از خانواده های درست حسابی هستن اشنا بشه اینطوری وقتش اونقدر پر میشه ک برای اون دوستای نابابش وقت نداره 

اما تاکید میکنم سرگرمی های مورد علاقش باشه ک استقبال کنه 

و جاهای خوب ثبت نام کنید ن تو همون محل خودتون مثلا بالاشهری چیزی

به حرف هیشکی گوش نمیکنه اصن تایم زیادی هم خونه نیس بگیم مشاور می‌خوایم ببریمت که قیامت می‌کنه🤦

کم کم پای دوستاشو قطع کنین...خودتون برین پیش مشاور بنا ب مشکلتون بهترین راه حلو میده خودشو نبرین اصن چون مقاومت میکنه بدتر میشه..نمیدونم شاید تهدید بتونه روش تاثیر بذاره

اتفاقا خریدیم اما خیلی معتاده بیست و چهار ساعت پایه اونو چیکارش کنیم آدم شه بفکر ایندش باشه🤦

عزیزم الان تو سن بلوغه نباید خیلی سر به سرش بزاری فقط باهاش صحبت کن بزار خوب و بد و خودش تشخیص بده . منم خودم یه پسر تو سن بلوغ دارم . میدونم خیلی سخته  تو این سن خیلی با بچه گیشون فرق دارن عوض میشن یه شخصیت دیگه میشن انگار که تا حالا نمیشناختیش . من فقط یک دست رو بچم بلند کردم دستش و آورد بالا که بزنه که همون لحظه   مشت زد به دیوار حرصش و خالی کرد . الان اخلاقش خیلی بهتر شده فقط باهاش صحبت میکنم 

فقط تا میتونید یه مدت پیگیر باشید اگه از چیزی فراری اون مسئله رو حل کنید محیط خونه آروم باشه دوستان ...

متاسفانه محیط خونشون ام وحشتناکه 

زنو شوهر اصن با هم نمیسازن هر روز دعوا دارن 

این بچه هم به نظر خودم تاثیر این چیزا رو دیده حتی یبار انقد مادر پدرش تو دعوا همو زدن با این سنش داشت گریه میکرد(مشکل دوستمه من دارم از زبون ایشون میگم)

به نیت تربیت خوب بچه باید پدر خوبی انتخاب میکردین یا لااقل قبل بارداری سر تربیتش توافق نظر میکردین

خسته نباشید واقعا به نکته خیلی ظریف و دقیقی اشاره کردید

اقاهستم مشاوره ناراحتی روحی روانی اعصاب در خدمت هستم

متاسفانه محیط خونشون ام وحشتناکه زنو شوهر اصن با هم نمیسازن هر روز دعوا دارن این بچه هم به نظر خودم ...

به دوستت بگو بخاطر پسرت مادری کن 

صبوری کن 

نذار اونم مثل خودت گرفتار بشه 

مثل روانشناس ها حرف می زنم 😌مثل فلاسفه فکر می کنم🤔 اما مثل روانی ها عمل می کنم😅

دوس پسرم میگه بچه بودیم مامانم عین صگ کتکمون میزد😂😂😂😂 اما ببین داداش بزرگه وزه شده اصلا غیر قابل ...

😂😂

البته من چند بار شنیدم این دوستم کتکش هم زده واسه همین این بچه از محیط خونه فراریه حتما این توصیه شما رو به دوستم میکنم ممنون از راهنماییت(این مشکل دوستمه من دارم از زبان ایشون میگم)

متاسفانه محیط خونشون ام وحشتناکه زنو شوهر اصن با هم نمیسازن هر روز دعوا دارن این بچه هم به نظر خودم ...

😒😒😒😒بنظرم بزرگترا اول باید برن خودشونو درمان کنن ک بچه رو بااین دعوادرگیریاشون دیوانه و فراری کردن ک پناه برده ب دوست ناباب