2777
2789
عنوان

گواهی بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 43 پست
به به چطوری هم ولایتی؟

سلااااام چه خبر 

اعصابم از این تاپیکا می‌ریزه بهم چرا باید گواهی بخوان این چه وضعیه از کی مد شد 

به پسره هم بگه برو از پشت آزمایش کنن برو برا زگیل تناسلی 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... . حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا؟؟؟ اون نخواسته که این گفته مشکل از خودشه

نباید واکنشش این بود 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... . حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

سلااااام چه خبر اعصابم از این تاپیکا می‌ریزه بهم چرا باید گواهی بخوان این چه وضعیه از کی مد شد به پس ...

مرتیکه کصکش معلوم نیست با چند نفر بوده الان باز گواهی بکارتم میخواد...گواهی رو بگیر اسی برو بکن تو...مادرش😐

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

اصلا چرا صحبت کردی 

گواهی بکارت چ سمیه توهین ب زنه اصلااااا

همچین مردیو ۹شب باس گذاشت دم در

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
نباید واکنشش این بود

وقتی باید میزد دهنش ک اون پیشنهاد میداد 

چرا تعارف الکی میکنید شبیه اینه خونه هیچی نیست برا خوردن و بهم ریختس هی ب کسی که تو کوچس تعارف میکنی بیا تو 

اون کار بدی نکرده ک بدون اطلاع قبلی اومده تو تعارف بیخود کردی

وقتی باید میزد دهنش ک اون پیشنهاد میداد چرا تعارف الکی میکنید شبیه اینه خونه هیچی نیست برا خوردن و ب ...

دوست عزیز حق باتوعه 

الان چیکار کنم؟؟ برم گواهی بگیرم یا چی

عزیزم دیگه گفتم اسکلم‌ الان چکار کنم؟؟ برم بگیرم یا چی

نگیر چرا بگیری اصلا 

دیگ هم درموردش حرف نزن اگ چیزی گفت بگو من هرگز زیربار این چیزا نمیرم توهین بمن و شخصیتمه

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
دوست عزیز حق باتوعه الان چیکار کنم؟؟ برم گواهی بگیرم یا چی

اره بگیر چاره نداری ک نکنی شک میکنی و حسش عوض میشه 

با قهر و فلان هم نه چون خودت کردی با خوش رویی برو عزیزم 

بعدش ک تموم شد بهش تو فضای اروم بگو که ناراحت شدم من گفتم که تورو امتحان کنم

اره بگیر چاره نداری ک نکنی شک میکنی و حسش عوض میشه با قهر و فلان هم نه چون خودت کردی با خوش رویی برو ...

بنظرت باخودش برم یا با مادرم 

و اینکه بعد از گواهی گرفتن منم ازش گواهی بخوام برابر شیم؟