2777
2789
عنوان

دغدغه ها تو حلقم

| مشاهده متن کامل بحث + 730 بازدید | 109 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من دو روزه دغدغه دو تا قاتل و دارم دلم کبابها واسشون من دیگه خیلی بدترم که

والا تو دیگه از من بیشتر رد دادی برو تاپیک قبلی و نظرات بخون میفهمی چی میگم 

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

برو بابا

الان دغدغه خانما اکثر اون موارد اولی هست

اینا برا وقتی بود که خانما فکر شاغل شدن و مستقل شدن نبودن

عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه»                                               عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی»    عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم»                                                              خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸                                                          باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸

دغدغه یک زن..

اینده چی میشه..

بچم چی میشه..

شوهرم چی میشه..

بابام چی میشه..

داداشم چی میشه..

مسئولیت خونه..بچه..شوهر..زندگی..آشپزی..تربیت..زندگی با حداقل ها..زندگی با کلی سختی و ساختن با نداری ...

و زن ها گاهی خودشونم یادشون میره اونن سالها..

دغدغه یه زن هیچوقت یه ناخن و لاک و عروسک نیس..دخترا هم خیلی دغدغه ها دارن..دلقک بازی رو جمع کنین

??????Ya umutlar biterse

د آخه لاشی ما دغدغه ی اون چیزایی که گفتیو داریم حتی از شما پسرا جنم مون هم بیشتره اکثرا دخترا تازگیا دارن خرج شما پسرا رو میدن از بس گشاد تنبل و پرنسس شدین قبلا همه مرد بودن....

اینکه فهمیدم تو زندگیم رغدغه های یک پسرو داشتم و خودمو کشتم تابهشوم برسم عمیقا ناراحتم کرد🥲

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
تو یە روز ۱۵ تاپیک!!دغدغە خودت چیە انگار

والا کلا در روز ۶ تا میزان بزاریم 

بعد چطور یتوی یک روز من ۱۵ تا گذاشتم 

شاید سایت از اشناهامونه خبر ندارم 

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌